hahahahahahaha .... OMG
You are totally out of sense and out of mind. Medical drla mazgha kharaab kl [emoji23] feeling pity for uolympics bara k [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
cookies made a joke who can love çiğdem she is uggliest person in this worldOhhu so much puzzle [emoji12] @xemrexxx so this is an untold story, you never say this to me [emoji23] [emoji23]
ALLAH knows who is right and who is wrong [emoji12] [emoji4] @cookies thn love her too [emoji23]cookies made a joke who can love çiğdem she is uggliest person in this world
hahahahahahaha .... OMG
cushing syndrome ...[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
A jinae zrgiya sa khas medical term dae condition la para [emoji12] [emoji6]
gynecomastia um pakay shta kha 😉
A jinae zrgiya sa khas medical term dae condition la para [emoji12] [emoji6]
na na medical rala mazgha sam kral 😉 😉 😉You are totally out of sense and out of mind. Medical drla mazgha kharaab kl [emoji23] feeling pity for u
That is what i want to listen from you [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] drug? [emoji12]gynecomastia um pakay shta kha 😉
Hahahahah [emoji23] gynacomastia is enough [emoji23] [emoji12] [emoji23] toba da yaarcushing syndrome ...[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Sawal na paida wae gi. Medical has spoiled your brain [emoji23] i feel this from your comment [emoji23] [emoji23] need a psychiatrist hahahahana na medical rala mazgha sam kral 😉 😉 😉
na na medical introduced me to the realities of life [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]Sawal na paida wae gi. Medical has spoiled your brain [emoji23] i feel this from your comment [emoji23] [emoji23] need a psychiatrist hahahaha
da ta da pharmocology viva start kara ma sara zalimay .... taa na kho dr.riaz naseem jor sho [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]That is what i want to listen from you [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] drug? [emoji12]
meray munh se bakwas nikal he deti ho tum [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]Hahahahah [emoji23] gynacomastia is enough [emoji23] [emoji12] [emoji23] toba da yaar
Cok acele olmuş. Daha iyi seçimler olabilirdi.bari ayaktaki kızla oğlan gözlüğü çıkarsaydı
mihrimah sultan yerine geçen balon mihrimaha hakaret sayılır
Hahahaha i know those realities that is why your brain is so so sooooo contaminated. Aacaries [emoji23] [emoji23] [emoji23] and yaar agha site toba da [emoji12] khu mera munh mt khol yaar. I have much to say [emoji12] [emoji23] [emoji23]na na medical introduced me to the realities of life [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Na gully [emoji12] i am preparing you for the FCPS part 1 exam [emoji23] [emoji13] za farishta em yaar malaika boly tou angel [emoji56]da ta da pharmocology viva start kara ma sara zalimay .... taa na kho dr.riaz naseem jor sho [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]