Hazem
Favori Üye
İlk sezon vasatta 2.sezon Noyan costuruyorBen ilk defa izlicem bakalim yeni bolumden baslicam
Begeneceğinden eminim aksiyonda olacak bölümdeBen ilk defa izlicem bakalim yeni bolumden baslicam
Ne vasatiİlk sezon vasatta 2.sezon Noyan costuruyor
İlk defa izlicek olmandan dolayı yorumunu merak ediyorum. Bakalım dizi, hiç izlemeyen birine beğendirtebilecek mi???Ben ilk defa izlicem bakalim yeni bolumden baslicam
Çok kotuydu ilk sezon yanlis miyimBegeneceğinden eminim aksiyonda olacak bölümde
Ne vasati
Oda gidici benceAytolun'dan bu bölüm kurtuluyoruz ama Goncagül'den emin değilim.
Ben halamı böyle bilmiyodum der bizim saf Gündoğdu inanır zaten. (Tabi böyle birşey olmaz )Oda gidici bence
reklam veriyo dizi degil miİlk defa izlicek olmandan dolayı yorumunu merak ediyorum. Bakalım dizi, hiç izlemeyen birine beğendirtebilecek mi???
Özet içinde bir kere veriyor. Ardından jenerikte veriyor. Diğer reklam 22:15 gibi veriliyor. Son kuşak ise bitişde oluyor.reklam veriyo dizi degil mi
iyimis ozaman reklam aralarinda yorum yazarimÖzet içinde bir kere veriyor. Ardından jenerikte veriyor. Diğer reklam 22:15 gibi veriliyor. Son kuşak ise bitişde oluyor.
Geliyo biz napalimaaa yinemi bu herif beeee her dizi yorum konusunda bu herifin ne işi var