Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

totalin dibi türkü ''bir fırtına tuttu'' bizi çalıyor reytingi yükseltir bu :F @mrt-06

ilk sezonu harikaydı elveda rumelinin ikinci sezon içine ettiler bitti dizi ilk sezondaki kaliteyi korusalardı rahat 5 sezon sürerdi :)

+18 mi ? :)
Kesinlikle. İlk sezon ailecek izliyorduk 2. sezon çok bozdu ama ben izlemeye devam ettim hatta evde bir tek izleyen ben kalmıştım. :F Zaten anneleri diziden ayrılınca tamamen tadı kaçmıştı. :D

Kesinlikle. İlk sezon ailecek izliyorduk 2. sezon çok bozdu ama ben izlemeye devam ettim hatta evde bir tek izleyen ben kalmıştım. :F Zaten anneleri diziden ayrılınca tamamen tadı kaçmıştı. :D
özellikle fatma ile sütçü ramiz in zarife ile alex in hasan la hatçenin ve ıspanak namıklı sahneler harikaydı orda başroldeki mustafa ile vahide karakterlerinden nefret ediyordum diğerleri süperdi :)
ikinci sezon fazla sürmedi zaten ilk sezonun hatrına bende bir iki bölüm zor tamamlamıştım ama zaman atlaması ufak kızcelerin kazmalaşması eski karakterlerin değişmesi ve o güzelim makedon topraklarından istanbula gelmeleri dizinin tüm havasını alıp götürdü geriye çöp kaldı :)