Sözcü Gazetesi Semih'in Planını Deşifre Etti!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Sözcü gazetesi bugün yaptığı haberde Survivor yarışmacısı Semih'in takım arkadaşları elemek için plan yaptığını iddia etti.

Semih Öztürk'ün arkadaşlarını hiçe sayarak bir plan yaptığını ve bu durumun Survivor tarihinde bir ilk olduğunu savunan gazete Semih'in planını şöyle tarif etti:

Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetsin diye plan yaptı. Gizem Kerimoğlu ilk oyunda performansı ile bunu ifşa edince gönüllüler takımı erken uyandı. Aralarında anlaşan gönüllüler Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu’nu oynatmama kararı aldı.

Gazete bu planı Semih'in iki hafta önce planladığını ve bu planı kurma nedeni olarak da Semih Öztürk'ün adada hakimiyet kuramamasını ve dışlanmasını gösterdi.

Gazete ayrıca Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu adadaki başbaşa sohbetlerinde yaptıkları planı da itiraf ettiğini, Semih Öztürk ada konseyine bu durum taşınınca da Damla Can’a “Ben seni kurtarmak istemiyorum ki… Umrumda değil” diyerek planını kabullendğini öne sürdü

Son düzenleme:
"Öne surdu", "planini desifre etti" ? iyide bu gizli yapilan birsey degilki :) semih hic biri icin mucadele etmek istemedigini ilk bastan beri söylemisti zaten ki kendince hakli Adam. yaptigi dogru degil ama kendince hakli bence

"Öne surdu", "planini desifre etti" ? iyide bu gizli yapilan birsey degilki :) semih hic biri icin mucadele etmek istemedigini ilk bastan beri söylemisti zaten ki kendince hakli Adam. yaptigi dogru degil ama kendince hakli bence
Bunu açıkça söylemeyip kiviriyor işte adada demedi mi damlaya sen nasturadamus musun benim performansımı nereden biliyorsun diyee hatta gizemin semihe açıkça itirafına rağmen gizem bilerek kaybetmedi diye yalancı avukatlık yapiyor. doğal olarak bu gizli bir plan olmuş oluyor. gizli planda deşifre edilir

Ne zaman açıkca söyledi her zaman kıvırdı semih haklı değil bence

Ne zaman açıkca söyledi her zaman kıvırdı semih haklı değil bence
bunu haftalardir biz izleyici biliyoruz zaen. posta haberinin basligi icerigi yanlis , ona deyindim ben. herzaman dokunulmazlik önemli degil deyip durdu zaten

Bunu açıkça söylemeyip kiviriyor işte adada demedi mi damlaya sen nasturadamus musun benim performansımı nereden biliyorsun diyee hatta gizemin semihe açıkça itirafına rağmen gizem bilerek kaybetmedi diye yalancı avukatlık yapiyor. doğal olarak bu gizli bir plan olmuş oluyor. gizli planda deşifre edilir
Vadikizinada verdigim cevap senin icinde gecerli. biz haftalardir bunu biliyorduk zaten. semih hep dile getirdi. gazete öyle Haber yapmiski sanki biz onun planini dun ögrenmisiz gibi :) biraz geriden geliyor gazete

bunu haftalardir biz izleyici biliyoruz zaen. posta haberinin basligi icerigi yanlis , ona deyindim ben. herzaman dokunulmazlik önemli degil deyip durdu zaten

Vadikizinada verdigim cevap senin icinde gecerli. biz haftalardir bunu biliyorduk zaten. semih hep dile getirdi. gazete öyle Haber yapmiski sanki biz onun planini dun ögrenmisiz gibi :) biraz geriden geliyor gazete
Siz haberi tam okumuyorsunuz. Semih planı adakileri gorderme evet ama bunu bilerek oyun kaybederek yapılmasının açıkça ortaya çıkması haber konusu. dün bile bilerek oyun kaybetti dememize rağmen bazı arkadaşlar aksini savundu ve hala ikna edemedik))) o zaman neredeydiniz)))) (5hafta önce bunu yazdığımda kimse destek çıkmamıştı @vadikızı dışında)

Benim kıvırdı dediğim dün akşam konseyde takım arkadaşlarına tepki göstermesiydi
beni oynatmadılar diye onlarda açıkladı bu yüzden diye bu sefer semih yok oynamadığım
oyunu falan demeye başladı gizem söyledi benim umrumda değil diye ama semih önce
diyor sonra kıvırıyor açıkca hemde

Siz haberi tam okumuyorsunuz. Semih planı adakileri gorderme evet ama bunu bilerek oyun kaybederek yapılmasının açıkça ortaya çıkması haber konusu. dün bile bilerek oyun kaybetti dememize rağmen bazı arkadaşlar aksini savundu ve hala ikna edemedik))) o zaman neredeydiniz)))) (5hafta önce bunu yazdığımda kimse destek çıkmamıştı @vadikızı dışında)

@beyazsoy biz bu günleri bir yere yazalım ilk kez senle aynı düşüncedeyiz:F

Lan bune bunlar iyice Survivor'un bokunu çıkardılar Acun niye müdahale etmiyor işin garip tarafıda o iyiki izlemiyorum bunları sadece oyunlara ara sıra göz atıyorum.

Lan bune bunlar iyice Survivor'un bokunu çıkardılar Acun niye müdahale etmiyor işin garip tarafıda o iyiki izlemiyorum bunları sadece oyunlara ara sıra göz atıyorum.
Acun reyting için gönülleri palyaço etti)) gönüller bu kez Semih gibi biz de protesto ediyoruz oynamiyoruz dese acun ne çekip de izletecek))) ortada bir emek hırsızlığı acun elini ovuşturarak izliyor

Acun reyting için gönülleri palyaço etti)) gönüller bu kez Semih gibi biz de protesto ediyoruz oynamiyoruz dese acun ne çekip de izletecek))) ortada bir emek hırsızlığı acun elini ovuşturarak izliyor
Cıvıttılar iyice bilerek kaybetmek ne demek Survivor ruhuna ter bunlar. Geçen senede var Hakan'dı sanırsam gitmemek için @Bully reyiz kızcak ama. :D