FavoriForumum Alexa sıralamasında Dünya'da ilk 180.000'e girdi

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
FavoriForumum Alexa'nın yaptığı sıralamada Dünya'da ilk 180,000'e girdi. Birkaç hafta öncesinde 198,000'li sıralarda bulunan sitemizin son 2-3 haftadır gösterdiği durdurulamaz yükseliş devam ediyor. Önce Türkiye'de ilk 2000'e girdik. Şimdi de Dünya'da ilk 180,000'deyiz. Alexa sıralamasında FavoriForumum Türkiye'de 1,929. sırada bulunurken Dünya'da da 179,798. sırada bulunuyor. Alexa yükleyerek bu sıralamada daha da yüksek bir yerde olabiliriz. Kaliteli konu ve mesajlarla, nitelikli üyelerle ve seviyeli bilgi paylaşımıyla sitemizin başarısını sürdürmesi dileğiyle...

Sitenin dahada yükselmesi için daha yaratıcı konu başlıkları ile ilgi çekmeyi başarıp yakın çevremizde forumdan bahsederek sitenin popularitesini farkında olmadan küçük halkalarla büyütebiliriz.

gerçekten konular çok önemli bence ve sadece dizi yerine başka konularada yüklenmeliyiz

eskiden çok daha iyi yerlerdeydi
Dünya genelindeki rekorumuz 96bin. 2009 başlarında ulaşmıştık bu rakama...

Türkiye çapında ise yanlış hatırlamıyorsam ilk kez ilk 2000'e girdik.

Günlük ziyaretçi sayısı olarak ise tüm zamanlarımızın en iyi konumundayız şu an. İnşallah Alexa'ya da yansır bu. Yansıyacaktır da zaten.

Destek olan herkese sonsuz teşekkürler :) Yalnız çok önemli rakamlar olmadıkça konu açmaya gerek yok bu konuda. Bir daha 150binde konu açılabilir mesela. :)

Son 3-4 ayın rekoru galiba. 96,000 inanılmaz geliyor. Nasıl olmuştu o kadar? Biz gelince düştü demek ki:D

Son 3-4 ayın rekoru galiba. 96,000 inanılmaz geliyor. Nasıl olmuştu o kadar? Biz gelince düştü demek ki:D
Son 1,5-2 yılın rekoru şu an :)
Eskiden rakiplerimiz daha azdı. O nedenle 96.000 çok zor değildi. O zamandan beri dünyadaki site sayısı 2-3 katına çıktı. Daha da çıkacak :)

Adminim bu siteden para kazanıyormusun:)

Kazanılan bütün para sitenin giderine gidiyor. Benim elimde neredeyse hiçbir şey kalmıyor :) Para benim için geri planda zaten. İstesem siteyi reklamla doldurur iyi sayılabilecek miktarda para kazanırım ama kalite daha önemli benim için :)

Adminim alakasız ama Favori Gazetenin sayıları en çok görüntülenen konular listesinde ilk 10'da var mı? Merak ettim.

Konular çok önemli, fakat bu sitenin adı ''Diziforumum'' değil, ''FavoriForumum''. Dizi, futbol vb. branşlara önem vermeliyiz. :)

Kazanılan bütün para sitenin giderine gidiyor. Benim elimde neredeyse hiçbir şey kalmıyor :) Para benim için geri planda zaten. İstesem siteyi reklamla doldurur iyi sayılabilecek miktarda para kazanırım ama kalite daha önemli benim için :)[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Sabredip siteyi uzunsüre tutmuşsun ayakta ve anladığım kadarıyla bitirme planın henüz yok. 5 yıllık bir sitemi kapattım geçen sene. İnsan bir yerden sonra bıkıyor. :)

Konular çok önemli, fakat bu sitenin adı ''Diziforumum'' değil, ''FavoriForumum''. Dizi, futbol vb. branşlara önem vermeliyiz. :)
Zaten tamamen dizi forumu olma olayından sıyrıldık gibi gözüküyor. Mesela son 15 mesaja bakıyorum sadece 3 tane dizi bölümüyle ilgili :)

Tabii bu dizi bölümünün gelişimini engellediğimiz anlamına gelmiyor. Dizi bölümü göz bebeğimiz bizim :) Hedefimiz çeşitli branşlara başarılı olmak. Bunu da yavaş yavaş başarıyoruz :)