Helal olsun Atakan'a müstehak o gönüllülere.Abartma yahuu ünlülere bindi demişler ağır tezahürat ama atakaanın dediğinden daha hafif
Helal olsun Atakan'a müstehak o gönüllülere.Abartma yahuu ünlülere bindi demişler ağır tezahürat ama atakaanın dediğinden daha hafif
Vallahi kadınlar var bu dedyip kendisi cinsel içerikli konuşması yapıyor ve bu alkışlaniyorsa Helal olsun atakan arkanda milyonlar var yürü Koçum))))Helal olsun Atakan'a müstehak o gönüllülere.Tabii kendini tutamayıp öyle demeseydi iyiydi iyi güldüm.
![]()
Aynen destek büyük reyize.Vallahi kadınlar var bu dedyip kendisi cinsel içerikli konuşması yapıyor ve bu alkışlaniyorsa Helal olsun atakan arkanda milyonlar var yürü Koçum))))
Edasiz olur mu tavşan atlet dedik nazarımız deydi tavşan dişlerini kaybetti)))Eda'nın dişi yapılmış @beyazsoydemek ki eda bi süre daha kalıcı
anlaşması kaç bölümlük acaba? Kaç bölümlük senaryosu daha var
![]()
Katılıyorum Zafer'in yaptığı yanlış ama Atakan da yanlışı yanlışla karşılamış..ahlak dersi vereyim derken kendi yaptığını saymıyor sanırımAtakan yine ahllak dersi verirken kişiliğini ortaya koydu. ))) burada bayanlar var dedi hindi tezahüratı(sehven yapıldığı o manada söylenmediği zaferce soylendi)olur mu dedi kendisi daha agirini dedi 'ne yani hepinizi hoplatayim mi dedi bu hoplatayayim' derken etrafında kadınlar yokmu Atakan.
Atakan hep böyle ahlakçı başı kendisi))))Katılıyorum Zafer'in yaptığı yanlış ama Atakan da yanlışı yanlışla karşılamış..ahlak dersi vereyim derken kendi yaptığını saymıyor sanırım
Yarışlarda başarılı ama bazı hareketleri hakikaten de çok saçma..bundan öncede yaptı bu tarz hareketleriAtakan hep böyle ahlak başı kendisi))))
Bozuk saatte ayda yılda doğruyu gösterir ama Semih yine ahlak olayında pay kapma çabası)))
Balık büyük ağda haraket edecek alanı yok ayrıca Acun vermesi için neden yok üstüne Semihlere vermediler. Semih isyan eder duruma)))Aha @beyazsoy ağda balık yakalanmış ama ölüşimdi ne dicen? Zıpkınla vuruldugunda ölüyorlar demiştin ağda gösterdiklerinde konuşuruz demiştin
![]()
Suda balık hareket etmediği için mi öldü yaniBalık büyük ağda haraket edecek alanı yok ayrıca Acun vermesi için neden yok üstüne Semihlere vermediler. Semih isyan eder duruma)))
Sence hoplatmak nerede kulanılıyor.@beyazsoy yine güldürdün atakanin sözü biplenmedi ama onlarin ki biplendi hangisi kötü sence![]()
Olabilir küçük balıklar olsa cipinmasa haklisin zaten karadenizdeki hamsiler de ağdan çıkınca bile her balık canlı olmuyorSuda balık hareket etmediği için mi öldü yani![]()
İyide verdiğin örnekte balıklar sıkış sıkışlar. Koca balık tek başına orda. O ağdan kurtulabilir derecede çırpınması kuvvetlidir. Eline canlı alsalar tutamazlar bile.Olabilir küçük balıklar olsa cipinmasa haklisin zaten karadenizdeki hamsiler de ağdan çıkınca bile her balık canlı olmuyor
@beyazsoy'un dediği gibi 2 anlamda da olabilir. Mart ayı geldi ne anlamına çekelim asagsadags@beyazsoy kullandigi anlam önemli o sözü söylerken hepinizi döveyim mi anlamindan söyledi ama gönüllülerde ki girdi kelimesi küfür anlaminda kullanildi ve biplediler zaten![]()
Nasıl bir senaryo anlamdim. acun gönüllüleri doymaktak çatlatmak için mi verdi yani))) balığın yeri değil ama daha önce de dedim boyle bir anda balıklar çıkıyor ama genelde çok açken bir takım onları desteklemek içinİyide verdiğin örnekte balıklar sıkış sıkışlar. Koca balık tek başına orda. O ağdan kurtulabilir derecede çırpınması kuvvetlidir. Eline canlı alsalar tutamazlar bile.
Ben hala balıkların onlara verildiğinden şüpheleniyorum. Acun atakana çok açsınız diye giriş yaptı senaryo destekleyici verilmiş olabilir. İnsanlar desin iyice doydular demek için
@beyazsoy'un dediği gibi 2 anlamda da olabilir. Mart ayı geldi ne anlamına çekelim asagsadags![]()