Meryem Uzerli'den Yeni Reklam Anlaşması

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,000
Puanı
1,061
Kızı Lara'yı Türkiye'de bir anaokuluna yazdıran ve oturduğu ev için 2 yıllık kira sözleşmesi imzalayan Meryem Uzerli şimdi de yeni bir reklam kampanyasına imza attı.

Güvenilmezliği ayyuka çıkmış TNS reyting sisteminin etki bile etmediği Meryem Uzerli, Boyner Holding'in yeni reklam filmlerinde oynayacak. Daha önce Tolga Çevik'in oynadığı ve 850 bin lira ücret aldığı reklam filmleri için Meryem Uzerli 2,5 milyon lira alacak.

Elidor ile 1.5 milyona anlaşan Uzerli böylece ücretini de artırmış oldu.

Cd0nyNyWoAAOXcC.jpg

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @denizz19 @HachiKo @Jonsnow @Bully @Forumdash

Son düzenleme:
@destere yorumun nerede sen neye yorum yapacağını bilirsin:A bu arada diyorum ki meryemin babasını @Çiğdem- e ayarlayalım zaten bu yaştan sonra çikinellaya anca bu tipler bakar:A

@destere yorumun nerede sen neye yorum yapacağını bilirsin:A bu arada diyorum ki meryemin babasını @Çiğdem- e ayarlayalım zaten bu yaştan sonra çikinellaya anca bu tipler bakar:A
zaten @Çiğdem- olgun erkekleri seviyorum demişti ama bu fazla olmuş sanki buruşmuş gibi bunu kabul etmeyecektir :)
yalnız konudaki yorumun çok tarafsız olmuş hele şu kısım gözümü yaşarttı :)
''Güvenilmezliği ayyuka çıkmış TNS reyting sisteminin etki bile etmediği Meryem Uzerli,''

zaten @Çiğdem- olgun erkekleri seviyorum demişti ama bu fazla olmuş sanki buruşmuş gibi bunu kabul etmeyecektir :)
''Güvenilmezliği ayyuka çıkmış TNS reyting sisteminin etki bile etmediği Meryem Uzerli,''
güvenilmez diyorsam güvenilmezdir aha bu da kanıtı :A
Cd10Ss7UEAAmv3L.jpg

aa hayır bee olgundan hoşlanıyorum falan demedim ben @destere uydurmayın yine
:F:F:F

Böyle tolga cevikin ki gibi komedi içerikli reklamlar olursa on numara beş yıldız olur. Çıkıp ürünü gösterip gitmesin

aa hayır bee olgundan hoşlanıyorum falan demedim ben @destere uydurmayın yine
:F:F:F

Sevgilisi kimmiş ki?

Meryoş fazla abartmış bu sefer. :A

Böyle tolga cevikin ki gibi komedi içerikli reklamlar olursa on numara beş yıldız olur. Çıkıp ürünü gösterip gitmesin

rakam 2.5 milyonmuş düzelttim böylece meryoşum kıvanç ve beroştan daha fazla kazanmış oluyor reklamlardan :A çatlasın @Bully :A @vadikızı @cookies @MayısKralı @Aserat @mrt-06

Fazla vermişler eğer doğruysa zaten diziside tutmadı Elidor reklamınıda kaptırdı Elçin Sangu'ya söylenen paralar çok mantıklı gelmedi bana.