Ayy bi bitmediniz beAh şu Sır müziği beni bitiriyor :/
Ayy bi bitmediniz beAh şu Sır müziği beni bitiriyor :/
sensin olmamış pis marul .ss
ahmet pek sevinmedi çocuk kimden diye düşünüyor galiba @destere ne dersin![]()
Seni yaptığım cacığın içine hıyar diye doğrarım bana marul demesensin olmamış pis marul .ss
ahmet pek sevinmedi çocuk kimden diye düşünüyor galiba @destere ne dersin![]()
iskender de ilk fırsatta geldiahmet düşünüyor şimdi tabi kara kara la diyordur ben iskenderle o işi yaptım kösem niye hamile kaldışu an aklını kurcalayan tek soru budur kanımca
![]()
meleki gibisin çok totalSeni yaptığım cacığın içine hıyar diye doğrarım bana marul deme![]()
Sen kimi kovduğunu sanıyorsunHadi sen dersini çalış.![]()
avcılarmı yanaşacak adamaDerviş'e av köşkünde şey edecekler gibi.![]()
Bir de tercüman bulsak iyi olcek sanaiskender de ilk fırsatta geldi
meleki gibisin çok total![]()
biz kovarız bir kereSen kimi kovduğunu sanıyorsunBen kovulmam kovarım.
meleki yi bilmiyor musun kösemdeki küçük yılanBir de tercüman bulsak iyi olcek sanane diyon anlamıyorum hiç
adam kırım tahtına geçecek nasıl ölsünMehmet Giray da yırtmış kefeni.![]()
Ahmet'le İskender birlikte Derviş'e girecekler gibi.avcılarmı yanaşacak adama![]()
Yırtık dondan çıkan parmak gibi her yerden çıkıyorbiz kovarız bir kere![]()
Yılmaz Şahin'in işleri belli olmuyor.meleki yi bilmiyor musun kösemdeki küçük yılan
adam kırım tahtına geçecek nasıl ölsün![]()
İki bölümdür izlemiyorum demek yeni türedimeleki yi bilmiyor musun kösemdeki küçük yılan
adam kırım tahtına geçecek nasıl ölsün![]()
Ahmet'le İskender birlikte Derviş'e girecekler gibi.![]()
Yılmaz Şahin'in işleri belli olmuyor.![]()
o kadar ileri gitmezYılmaz Şahin'in işleri belli olmuyor.![]()
yırtık dondan çıkacaksam o don un çuvalının falandır tabi sen onu da hatırlamazsın .ssYırtık dondan çıkan parmak gibi her yerden çıkıyor![]()
hayır fahriyenin ölümünde de payı vardı yılan meleki nin ıyy total hafızası işte @mrt-06 gibi B12 ye başlaİki bölümdür izlemiyorum demek yeni türedi![]()
Biri tercüme etsino kadar ileri gitmezahmet ölünce köseme erkek gerek hem
yırtık dondan çıkacaksam o don un çuvalının falandır tabi sen onu da hatırlamazsın .ss