bücürler reyting topluyor artık her diziye şart şu cücük musti de az gözükse iyi olurÇocuk Ahme't çok benziyor. İlk bölümde de vardı.@xemrexxx
bücürler reyting topluyor artık her diziye şart şu cücük musti de az gözükse iyi olurÇocuk Ahme't çok benziyor. İlk bölümde de vardı.@xemrexxx
ab de alır abc1 de deNeyse yarın 5 alır mı Köse![]()
Araplar ile röportaj yapmış gördün mü.bücürler reyting topluyor artık her diziye şart şu cücük musti de az gözükse iyi olur![]()
kimAraplar ile röportaj yapmış gördün mü.Songül'de gelmiş.
![]()
Ben sanırım daha izlemiycemab de alır abc1 de detotoşu bilmem
![]()
Musti işte
ab miz yükselir yürü gitBen sanırım daha izlemiycemAma belki izlerim
![]()
yapsın tabi hakkıdırMusti işte![]()
Ahmet yapamadı şimdilik.![]()
Evetab miz yükselir yürü git
yapsın tabi hakkıdırsongül derken songül öden mi=?
Ben belki bu bölüm Handan'da aradan gider diyorum.daha bölümün son sahnesi gelmedi daha değişik aksiyonlar bekliyorum ahmetten![]()
Totaliniz düşerab miz yükselir yürü git
yapsın tabi hakkıdırsongül derken songül öden mi=?
senin hayallerin gerçekleşmez gibidaha bölümün son sahnesi gelmedi daha değişik aksiyonlar bekliyorum ahmetten![]()
ıyyy pis.ss inşallah arap kullarımız dizimizi devam ettirecek tns kulumuzdan ümidimiz yoktur artıkTotaliniz düşerZaten dizi yakında biter
![]()
Hani anlıklar nerede? Protestoya mı başladın?Totaliniz düşerZaten dizi yakında biter
![]()
bırak anlıkları eksik olsunHani anlıklar nerede? Protestoya mı başladın?
İki haftadır diziyi izlemiyorum :ad izleyemiyorum :|Hani anlıklar nerede? Protestoya mı başladın?
bir bölümde ikisini harcamazlar zaten aksiyon yeterince yok her ikisinide tek bölümde ortadan kaldırmaları imkansızEvetOda yanağından öpmüş
Ben belki bu bölüm Handan'da aradan gider diyorum.![]()
Suratına martılar ıösınbırak anlıkları eksik olsun![]()
sensin olmamış pis marul .ssSuratına martılar ıösın![]()