ne güzel tedavi etti amazülfikarın panzehiri hümaşahöyle bir kadın üstüme çıkıp tedavi etse baldırcın zehri bile bana işlemez
![]()
ne güzel tedavi etti amazülfikarın panzehiri hümaşahöyle bir kadın üstüme çıkıp tedavi etse baldırcın zehri bile bana işlemez
![]()
Hainler, alçaklar, Kösem'imi de zehirlemişler.
Derviş ve Handan'ı kazığa oturturlar inşallah.![]()
he valla birde soyunsaydı iyiydine güzel tedavi etti ama![]()
kösemi istiyor halkımız biliyorlar kalitenin adresiniHalk Derviş'e nanik yapıyor Ahmet'in önünde.Sonu yakın.
![]()
Hamile kalmış sultanımız, zehirlenmemiş.kösemi istiyor halkımız biliyorlar kalitenin adresini![]()
üzülsemmi sevinsemmi bilemedimHamile kalmış sultanımız, zehirlenmemiş.![]()
halimem kurtaracak gibihacamat ağa rekatlarla ömrünü uzatmaya çalışıyorbakalım nafile namazı kaç saat sürecek
![]()
Ne ara yapmışlar onu anlamadımüzülsemmi sevinsemmi bilemedim
yani ahmetle o işi hala yapıyorlar![]()
nerden halimen oluyor halime kösemden sonra tutunduğum bir dal onuda kimseye kaptırmamhalimem kurtaracak gibi![]()
bilmiyorum valla iskenderle ahmet halvete giriyor kösem hamile kalıyor bende o işten bişey çıkaramadımNe ara yapmışlar onu anlamadım
![]()
Birkaç kız doğuracak herhalde sonra Murat, İbrahim falan gelecek anlayacağın daha çok şey edecekler tabii dizi o kadar devam edebilecek mi göreceğiz.üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
yani ahmetle o işi hala yapıyorlar![]()
sus bakayım safişim vurud gol oldu kadın pertnerden halimen oluyor halime kösemden sonra tutunduğum bir dal onuda kimseye kaptırmamsen handanınla safinazınla mutlu mesut yaşa
bilmiyorum valla iskenderle ahmet halvete giriyor kösem hamile kalıyor bende o işten bişey çıkaramadım![]()
çok güzel yaptı@xemrexxx seninkine ne oldu öyle![]()
kızlarından biri 8 koca eskitiyor inşallah görürüz bunlarıBirkaç kız doğuracak herhalde sonra Murat, İbrahim falan gelecek anlayacağın daha çok şey edecekler tabii dizi o kadar devam edebilecek mi göreceğiz.![]()
ıyy senin profilindekidir cadı.ssCadı Safiş yaptı yapacağını.
Ve Bülbül İskender'i öğrendi.![]()
Birkaç kız doğuracak herhalde sonra Murat, İbrahim falan gelecek anlayacağın daha çok şey edecekler tabii dizi o kadar devam edebilecek mi göreceğiz.![]()