FavoriForumum, Türkiye'de ilk 2000 Site İçine Girdi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
https://fav10.net/f70/favoriforumuma-destek-olmak-ister-misiniz-64444/

Yukarıdaki konuda internetteki tüm sitelerin sıralamasını yapan Alexa sisteminden bahsetmiştim.

O konu açıldığından beri sıralamadaki yükselişimiz devam ediyor. 26 Nisan tarihinde o konu açıldığında Türkiye'deki sıralamamız 2,763 iken bugün yani 22 Mayıs itibariyle sıramız 1,973 oldu. Yani 3-4 haftalık kısa bir sürede 800 sıra birden yükselmeyi başardık :) Bu başarıda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler :)

Yüklemeyen arkadaşlar varsa onlar da Alexa Toolbar kurarlarsa seviniriz :)

Bu tür reyting ölçüm sistemlerinin gerçekçi sonuçlar doğuracağını düşünmmüyorum...

Bu TV için uygulanan reyting sistemine benziyor. Burada da bu dikkate alınıyor. İnternetteki reklam verenlerin gerçekten dikkate aldıkları bir konu. Her site sahibi dikkate alır Alexa'yı. Almak zorundadır da zaten :)

Yüklemezsen sen bilirsin tabii. Kimseye zorla yükletemeyiz :)

Adminim şimdi sitenin sırası yükseldimi ne oluyor? Bu Alexa neden bu kadar önemli?

Çok fazla önemli değil aslında ama sitenin prestiji açısından önemli. Bir de mesela siteye reklam verecek olanlar oldukça önemsiyor bu konuyu. Gerçi ben Google reklamları dışında reklam almıyorum ama eğer alacak olsam daha doğrusu almak zorunda kalsam önemli olur.

Daha önemlisi herkes sitesini yukarıda görmek ister :)

Evet haklısın herkes sitesini üstte görmek ister. Zaten ben bu siteye girdiğimde beri facebooka eskisi kadar girmiyorum.

Bu tür reyting ölçüm sistemlerinin gerçekçi sonuçlar doğuracağını düşünmmüyorum...

Nasıl gerçekçi olmuyor ?
Ziyaret edilmeye göre ölçülüyor bu sistem televizyonla bir nevi aynı reyting cihazı ise burada Alex'a oluyor.
Siz yüklemeyin önemli değil,ama favoriforumum'a yardım etmemeyi seçmenizi beni çok şaşırttı!