Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

onun ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemli :) o ne derse desin ben bildiğim gibi cevaplıyorum zaten anlaşıyoruz bir şekilde :)
@Dr.Shehla rasha da destere sumra khu masooma dae like masoomiyat at it's peak [emoji23] [emoji23] da wai che da na matter kai cghe mung sa yu [emoji14] mung ghuwaru che zaan pe poey ko che da di points important di, za jawab warkom reply kom as i know no matter che duvi sa hm wai so like in a way we are already doing. Ma drla ta turkey jabay tarjumma uka many me ka na [emoji23] [emoji23] rapanja ka [emoji119]

@Dr.Shehla rasha da destere sumra khu masooma dae like masoomiyat at it's peak [emoji23] [emoji23] da wai che da na matter kai cghe mung sa yu [emoji14] mung ghuwaru che zaan pe poey ko che da di points important di, za jawab warkom reply kom as i know no matter che duvi sa hm wai so like in a way we are already doing. Ma drla ta turkey jabay tarjumma uka many me ka na [emoji23] [emoji23] rapanja ka [emoji119]
hah şimdi şapa oturdun @destere snedne bahsediyorlar 10 satır küfür ettiler kesin anlamıcan nasılsa:A

no dil means language :D destere said urdu language or language you wrote is bad :D
Yes i gt it dil means language(mother tongue) i thought you people thinks that we insult you. We aren't insulting you okay [emoji4] our language is MA SHAA ALLAH so so soooo good way better thn destere's bad words [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahaha [emoji23] @Dr.Shehla jaisa karogae waisa bharogae like in pukhto che snga ba k agha se ba reby [emoji12] [emoji13] tata pata da ka nache bla da badshaganu wala loba shuru k gi ba pa urdu yu [emoji14] urdu yu me zaka ulikalu che duvi poey na shi [emoji4]
artık bu dil urduca da değil @xemrexxx :) sözlükte baktım şu an konuştuğu dil hintçe :) kız tam çorbaya çevirdi işi? urduca peştuca hintçe derken ingilizceye elveda dedi :)

hahahaha .... jinai zabardast kaar de oko ... yara da zalim pa was mandy turkish k khbry kai .... de da ghowari che munga pa da ado poya nasho ... da spaga munga na pejani[emoji14]