Poyraz Karayel 49. Bölüm Yorumları

gideceğin yerde bacağa ihtiyacın olmayacak ki:F

İşte bu be klasik Poyraz Karayel ters köşesi nasıl akıl edemedik. :X

Adil vuruldu ve böylece içindeki korkak küçük kız tekrar ortaya çıktı. :Z

Bahri bacağına sıktı Adil'in :F Ölmez herhalde bu kadar erken ya bakalım nasıl yırtacak. :D

İlk sezonda çoğu bölümün sonunda adeta kalp krizi geçirme noktasına gelirdim, bu bölümde yine aynı duyguları hissettim. Adil maalesef gebermeyecek gibi görünüyor, ama bu sahneyi görmenin değeri bile paha biçilemez. :X

bu bölüm burada biter 2 dk reklam dönüşte 13 dk yine reklam:D bakalım adil nasıl kurtulacak

Diziyi izlerken buraya bakmıyorum ben, anca bittikten sonra. :D

Neyse ben beğendim bu bölümü, çoğunlukla Ummanların evinde geçmesi dolayısıyla da değişikti. Sefer'in ölümünün artık atlatılması gerekiyor bence, bu kadar espri içeren bölümde birden duygusala bağlamaları acayip geliyor. Bölüm sonunda ise Sema aptallık yaptı diyorduk ama planmış meğer, Adil Topal altına yapmadıysa ne olayım. :D

Tolga Güleç fena olmamış bence. Sadreddin-Songül-İpek-Selçuk sahnesine ise ben de epey güldüm, Sadreddin'in Selçuk'u vurup Songül ile İpek'e gömmelerini söylemesi iyiydi çok, bunların bir bölümde yapamadığını Sadreddin 1 dakikada halletti. :) Ayrıca Sadreddin-Begüm sahnesi de hoştu, bu ikili belki de çift olurlar gelecekte, inşallah, amin. :D

Herkesin sırlarının açığa çıktığı sahneler iyiydi, dediğim gibi genel olarak hoş bir bölümdü. Böyle eski bölümleri hatırlatan bölümler iyi geliyor, son birkaç bölümdür düşüşteydi çünkü dizi.

Çok güzeldi bölüm dün yorum yapamadım, buraya yorum yazmak çok zor mobilden. Onunla uğraşcam derken dizinin yarısı gider :A Çok güldüğüm bir bölüm oldu. Çok aksiyonlu değildi ama gayet akıcı geçti bölüm hiç sıkılmadım diyebilirim bundan önceki iki bölüm bayağı sıkılmıştım çok iyi geldi.