15 Mart 2016 Salı Reyting Sonuçları

Totalde 20. olmuşuz, özet bölümü geçmiş. Bu sezon biter artık. Ama haftaya bomba bölüm var. :D

Edho totalde haftalık sırada Dirilişi çokta zorlayamıyor artık. Bu hafta 3.lüğe düştü diyebiliriz.:D

Survivor tüm gruplarda çok iyi gitmiş. Star tv'deyken bile hafta içi 6-7 alıyordu genelde. Bu oranlar baya iyi şu an.

Hayat Şarkısı uçmuş. Kanal D bu sezon iyi hazırlandı, Tatlı İntikam'dan da umduğunu bulucak bence.

Kış Güneşi tüm gruplarda yükselmiş. Yaza kadar dayanır umarım.

Aşk Yeniden dramaların karşısında yok olmuş. Sezonu tamamlaması sürpriz olur.

Yunus Emre süresi ve saatine göre ab ve abc'de fena sayılmaz.

Edho totalde haftalık sırada Dirilişi çokta zorlayamıyor artık. Bu hafta 3.lüğe düştü diyebiliriz.:D

Survivor tüm gruplarda çok iyi gitmiş. Star tv'deyken bile hafta içi 6-7 alıyordu genelde. Bu oranlar baya iyi şu an.

Hayat Şarkısı uçmuş. Kanal D bu sezon iyi hazırlandı, Tatlı İntikam'dan da umduğunu bulucak bence.

Kış Güneşi tüm gruplarda yükselmiş. Yaza kadar dayanır umarım.

Aşk Yeniden dramaların karşısında yok olmuş. Sezonu tamamlaması sürpriz olur.

Yunus Emre süresi ve saatine göre ab ve abc'de fena sayılmaz.
Survivor farkı düşük gidiyor diyenlere gelsin :A :A

Hayat Şarkısı yine çok iyi gitmiş. Kanal D sezon ortasında yine turnayi gözünden vurdu. Geçen sene de Poyraz Karayeli sezon ortasında tutturmuştu canım kanalim. :bhr:

Hayat Şarkısı yeniden AB'de 7 reytingi geçmeyi başarmış. Dün akşamki bölüm de yine çok iyiydi, hatta gelecek hafta daha da yükselebilir bence. Tebrikler. :)

Aşk Yeniden geçen haftaya kadar tahammül edilebilecek reytingler alıyordu, ama bu haftayla birlikte sezon sonunu çıkaramayacağı netleşmiş oldu.

Gecenin Kraliçesi daha insani saatlerde başlayıp bitse bir nebze daha iyi sonuçlar alabilirmiş, çünkü kimse gecenin 23.00'ünde başlayıp 02.00'de son bulan 3 saatlik bir diziyi sonuna kadar izleyemez. Bu yüzden ya tekrardan pt-1'e alınmalı, ya saati yeniden 22.00 civarına çekilmeli (kaldı ki Kiralık Aşk tekrarı da çok kötü gitmiş), ya da süresi biraz azaltılmalı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da yine çok iyi gitmiş, bir tebrik de ona. :)
5 yıl akasya durağı izleyen agb-sbt halkımızından sonra aşk yeniden gibi diziyi 1 yılda bırakan tns halkına bir sözün var mı :A

ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42:12 23:34:29 9.10 21.63

Haftaya da böyle bir bölüm olursa 7ye düşeceğiz.

EDHO düşük tempolu bölüme rağmen reytinglerini yükseltmiş. Haftaya bomba bölüm var artık bu bölümlerde bütün gruplarda 10+ reyting bekliyorum.

Hayat Şarkısı'ndan bu kadar yüksek reytingler beklemiyordum. Netten takip etmeye başladım ve dünkü bölüme yetiştim. Muhtemelen ona da netten devam ederim :)

Acuniminati geçtiğimiz sezondan çok uzak.

Aşk Yeniden 3-5 bölümde birden çöktü, her an erken final olabilir bu reytinglerle.

Gecenin Kraliçesi 1 reytinglerde dolanıyor bence 15.bölüme kalmayacak ya da 2. bir İnadına Yaşamak finali vakası yaşayacağız :F

EDHO düşük tempolu bölüme rağmen reytinglerini yükseltmiş. Haftaya bomba bölüm var artık bu bölümlerde bütün gruplarda 10+ reyting bekliyorum.

Hayat Şarkısı'ndan bu kadar yüksek reytingler beklemiyordum. Netten takip etmeye başladım ve dünkü bölüme yetiştim. Muhtemelen ona da netten devam ederim :)

Acuniminati geçtiğimiz sezondan çok uzak.

Aşk Yeniden 3-5 bölümde birden çöktü, her an erken final olabilir bu reytinglerle.

Gecenin Kraliçesi 1 reytinglerde dolanıyor bence 15.bölüme kalmayacak ya da 2. bir İnadına Yaşamak finali vakası yaşayacağız :F
işte fark-ı gk ekranın en pahalı 2.dizisi gece2 de bitiyor 2 reyting bile alamıyor hala devam ediyor :A

42 GECENIN KRALICESI STAR TV 22:57:16 25:55:27 1.32 6.09

bu mu la dünya yıldızı 1 reyting
hiçbirşey olan birine star mualemesi yapılırsa sonuç böyle olur kimsenin takmadığı bir kadını başrol yaparsan böyle dip yaparsın ulan o saatte star tv ye çizgi film koysan 2 reytingi geçer kadın bırak reytingi eksiye götümüş kanalı yazık la :D

Muhteşem yüzyıl için sihirli annemi bitirdilerde en azından yazdığım senaryo tuttu ve gerçek oldu