o zaman 2017 olur işte2016 diye beni niye teselli etmeye kalkıştınki ?
![]()
o zaman 2017 olur işte2016 diye beni niye teselli etmeye kalkıştınki ?
![]()
Aynen.Lincoln ile Sara ne anlar ya kaçış planı hazırlamaktan. Beceremezler ellerine yüzlerine bulaştırırlar![]()
cw kanalına öncelik vermeleri güzel fox 2.planda kalmalı hepHaberi kendim yazdım bu arada. Sadece konuyu aldım.
Diziyi izleyenleri etiketleyelim.Bakalım ne diyorsunuz sizde.
@Çiğdem- @destere @OzaN @Castei @xemrexxx @Forumdash @vadikızı @Tolstoyevski @cevaa @Yiğitt
Neyi dedin Çiko anlamadım.cw kanalına vermeleri güzel fox 2.planda kalmalı hep![]()
öncelik vermeleri yazıcaktım bu dizideki başroller cde olduğu için nisan ayına uzatıldı öncelik bizim kanal artan zamandada fox a bakarlarNeyi dedin Çiko anlamadım.CW ile ne alakası var.
![]()
Aynen, Hala çekimler başlayamadı.öncelik vermeleri yazıcaktım bu dizideki başroller cde olduğu için nisan ayına uzatıldı öncelik bizim kanal artan zamandada fox a bakarlar![]()
Ben ocak ortası başlar diye düşünüyorum. Xfiles gibi![]()
destere bildin sanırım. Bunlar yavaş yavaş 2017'ye kaydırmaya başlamışlar gibi gözüküyor.o zaman 2017 olur işte2016 diye beni niye teselli etmeye kalkıştınki ?
![]()
destere bildin sanırım. Bunlar yavaş yavaş 2017'ye kaydırmaya başlamışlar gibi gözüküyor.
Ben The X-Files gibi bu da 2017 Ocak ayında yayınlanır diye düşünüyorum. :/ 2016 Eylül olsa iyiydi.
http://www.imdb.com/title/tt4928092/?ref_=nm_flmg_act_2
Ben de demişimdestere bildin sanırım. Bunlar yavaş yavaş 2017'ye kaydırmaya başlamışlar gibi gözüküyor.
Ben The X-Files gibi bu da 2017 Ocak ayında yayınlanır diye düşünüyorum. :/ 2016 Eylül olsa iyiydi.
http://www.imdb.com/title/tt4928092/?ref_=nm_flmg_act_2
Neyse ya yavaş yavaş olsunda en azında kaliteli olsun.Sonra The Catch gibi hayal kırıklığı yaşamada.normalde zaten aralık ayında başlasa bile artık 2016 diyecek halimiz yoktudediğin gibi en geç eylülde başlayacaktıki ona 2016 dizisi diyelim
![]()
Sen hep diyorsun zaten.Ben de demişim![]()
Neyse ya yavaş yavaş olsunda en azında kaliteli olsun.Sonra The Catch gibi hayal kırıklığı yaşamada.
Sen hep diyorsun zaten.![]()