şu tavrından sonra izlesem bile yorum yapmam zaten merak etme.Sana bi taktik veriyim. tv de izlicek biseyin yoksa bile izleme bu diziyi kesin çözüm sıkılmaktan kurtulursun.
şu tavrından sonra izlesem bile yorum yapmam zaten merak etme.Sana bi taktik veriyim. tv de izlicek biseyin yoksa bile izleme bu diziyi kesin çözüm sıkılmaktan kurtulursun.
Kızdırdın çocuğuşu tavrından sonra izlesem bile yorum yapmam zaten merak etme.
diziye kendini fazla kaptırmanın zararları. gereksiz ve boş çıkışmalar. neyse iyi seyirler sana.Kızdırdın çocuğu
Daha 1 saatten fazla var ama bölüm temposuz 9 küsür alsak yeter.10 reyting için biraz vites arttırsak iyi olucak @denizz19
Dizimizin daimi izleyicilerinden laf duyunca üzülüyoruz bu da sözlerimize yansıyor kırmak istemedikdiziye kendini fazla kaptırmanın zararları. gereksiz ve boş çıkışmalar. neyse iyi seyirler sana.
pis bide iyi seyirler size diyeceğine sana demişDaha 1 saatten fazla var ama bölüm temposuz 9 küsür alsak yeter.
Dizimizin daimi izleyicilerinden laf duyunca üzülüyoruz bu da sözlerimize yansıyor kırmak istemedik
muhabbet şaka yoluyla uzar gider diye düşündüm ters tepti benimde kızdırma amacım yoktu.Daha 1 saatten fazla var ama bölüm temposuz 9 küsür alsak yeter.
Dizimizin daimi izleyicilerinden laf duyunca üzülüyoruz bu da sözlerimize yansıyor kırmak istemedik
Sana trip atıyor insan sevdiğine trip atarmış atarlı Billy Kanepis bide iyi seyirler size diyeceğine sana demiş
Diziyi her bölüm öven senden duyunca zorumuza gidiyor pis Yoksa biz sana kıyar mıyızmuhabbet şaka yoluyla uzar gider diye düşündüm ters tepti benimde kızdırma amacım yoktu.
kıydınız bile zaten ygs stresini yeni atlatmışım üstümü üstüme çullandınız. ben gidimde yabancı dizi izlim siz sıkıcısınız.Sana trip atıyor insan sevdiğine trip atarmış atarlı Billy Kane
Diziyi her bölüm öven senden duyunca zorumuza gidiyor pis Yoksa biz sana kıyar mıyız
Drama bağlama be seviyoz senikıydınız bile zaten ygs stresini yeni atlatmışım üstümü üstüme çullandınız. ben gidimde yabancı dizi izlim siz sıkıcısınız.
diziden bulaştı zaar.Drama bağlama be seviyoz seni
ygs ayağına kendini acındırıyor bırak inanmaDrama bağlama be seviyoz seni
arkamdan gonuşma, elimlen gonuş.ygs ayağına kendini acındırıyor bırak inanma
colony izliyon demiarkamdan gonuşma, elimlen gonuş.