Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Bende anlamadim. Pakistan'da böyle mi acaba. Şimdi mobildeyim araştıramadım. :D Sen bak. :D
google translate konuştukları dili ingilizce olarak alğıladı sanırım pakistan ingilizcesi konuşuyorlar :)

şimdi olayı çözdüm @Harunnn60 konuştukları dil URDUCA imiş :)

Son düzenleme:
yara za kho pe bilkul um na poegam mazgha mein sam tao ra tao shi che da dai jaba ta ogoram [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Za pe laga laga poeygm [emoji12] yu watsapp group ba jorh ko and duvi ta ba offer uko snga da, da idea.
Da turkey yu bl series dae da aghae lg jhalkiyany ogora WALLAH you will love it. Karilik ask (ask matlub meena da karayae meena )[emoji106] matha emre yu link k snd krry o nu aghae k ma lidaly wa zama e music dyr khuwakh dae

Za pe laga laga poeygm [emoji12] yu watsapp group ba jorh ko and duvi ta ba offer uko snga da, da idea.
Da turkey yu bl series dae da aghae lg jhalkiyany ogora WALLAH you will love it. Karilik ask (ask matlub meena da karayae meena )[emoji106] matha emre yu link k snd krry o nu aghae k ma lidaly wa zama e music dyr khuwakh dae
in english :bağır:

Nope yara shehla duvi bandy ma za Emre said this because emre and destere both are high class teasers and da Çiğdem pa k jinae da duvi agha dyra tangai zaka da wai. Ao bla da che çiğdem ajizy ta english dasy khas na wrzi ao na destere ta nu emre pa faida k da [emoji12]