ay senin o sıska suratını kim napsınayy çıldırıcam bu koca kafalardan başka işin gücün yokmu senin ayoll
ay senin o sıska suratını kim napsınayy çıldırıcam bu koca kafalardan başka işin gücün yokmu senin ayoll
hayırr yanaklarım tombik benimay senin o sıska suratını kim napsın
A- Horsesorularımız bile asil çatlasın @Çiğdem- ve @Forumdash @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sokak sanati @Dr. Sabahat
Aa 2.sezon ile karıştırdım ben doğru ya.cahal yüzük verdi bi kere.ss
Yüzük yok resimde cevap vereyorum d)non of them the mirrorcahal yüzük verdi bi kere.ss
katletti hainler güzelim atı .ssAa 2.sezon ile karıştırdım ben doğru ya.
At hediye etmişti hatırlarsan. O atın sonuda kötü oldu gerçi.
olması mı gerek .ssYüzük yok resimde cevap vereyorum d)non of them the mirror
İlk kalbini verdim.katletti hainler güzelim atı .ss
olması mı gerek .ss
kalbe kalple karşılık verdim bu arada kösem araplarda 46.bölüme gelmiş helal olsunİlk kalbini verdim.
O zaman resim koymasınlarkatletti hainler güzelim atı .ss
olması mı gerek .ss
resim dubaideki sergiden.ss ay neyse timur şu sergilerin parasını stara versin de 2.sezonu garantileyelim duabideki en düşük bilet 80 dolarmışO zaman resim koymasınlar
@Dr.Shehla, yaar ka ta pa dae jabba poey gae nu khuwand ba oki [emoji2]. Asy za da duvi jabbay k che sa likali shaway v nu aghay weord to word turjuma kom nu lg dyr maza me pe bia urasisorularımız bile asil çatlasın @Çiğdem- ve @Forumdash @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sokak sanati @Dr. Sabahat
yara za kho pe bilkul um na poegam mazgha mein sam tao ra tao shi che da dai jaba ta ogoram [emoji15] [emoji15] [emoji15]@Dr.Shehla, yaar ka ta pa dae jabba poey gae nu khuwand ba oki [emoji2]. Asy za da duvi jabbay k che sa likali shaway v nu aghay weord to word turjuma kom nu lg dyr maza me pe bia urasi
@Dr.Shehla, yaar ka ta pa dae jabba poey gae nu khuwand ba oki [emoji2]. Asy za da duvi jabbay k che sa likali shaway v nu aghay weord to word turjuma kom nu lg dyr maza me pe bia urasi
yara za kho pe bilkul um na poegam mazgha mein sam tao ra tao shi che da dai jaba ta ogoram [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Bunların kelimeleri niye bu kadar cok kısa.what ?
neyce konuştuklarını çıkaramadımki? peştuca falandır heralde ? bir peştuluk var mesajlarda?Bunların kelimeleri niye bu kadar cok kısa.
Bende anlamadim. Pakistan'da böyle mi acaba. Şimdi mobildeyim araştıramadım. Sen bak.neyce konuştuklarını çıkaramadımki? peştuca falandır heralde ? bir peştuluk var mesajlarda?