Yahşi Cazibe 46.Bölüm Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bölüm yorumları buradan :)

Ben Yahşi Cazibe'yi epey uzun zamandır izlemiyordum. Biraz önce izlemeye başladım. Reklama girmeden önce " Kemal, .... yapacak mı ? Cazibe .... olacak mı ? Az sonra " gibisinden bir şey diyen bir adamın sesi duyuldu ve bunlar ekranda yazıyla yazdı. Yani aynı magazin programlarındaki gibi :) İlginç geldi :) Acaba yeni bir uygulama mı yoksa var mıydı böyle bir şey daha önce :):)

Adminim Yahşi Cazibe'de yeni başladı bu uygulama. 2-3 bölümden beri var. Ama mantıklı bir uygulama. Bu arada adminim Yahşi Cazibe'ye geri dönüş sinyalleri mi bunlar acaba?

Bence de mantıklı :)

Geri dönüş olabilir belki :) Ama son haftalarda dizi izlemekten epey soğudum. En çok sevdiklerim harici diziler oldukça sıkıcı geliyor...

Bende dizi izlemekten soğudum ama benim nedenim reklamlar. Bende çok sevdiklerim dışında izlemiyorum. Yahşi Cazibe, Yer Gök Aşk, Leyla ile Mecnun. Bir de Papatyam var onun da tekrarlarına bakıyorum. Dizilerden soğudum. Çünkü dizi mi izliyoruz reklam mı belli değil. Bugün Star'da Papatyam vardı. Oturmuşlar Garanti Bankanın verdiği krediden bahsediyorlar, kredinin avantajlarını tartışıyorlar. 1 ya da 2 dakika Garanti'nin reklamını yaptılar. Yetmezmiş gibi 4 dakikalık reklamlar çıldırtıyor insanı. 1 saatlik özetlere katlanamazken, şimdide zırt pırt reklam girmeye başladı. :)
Yahşi Cazibe'ye dönmeni isterim. :)

Valla Azerbaycan ile ilgili jest mükemmeldi. Eurovision'da Azerbaycan'ın kazandığı zaferin bir Türk dizisinde bu şekilde anılacağını tahmin etmezdim. Yahşi Cazibe'nin reytingleri de inşallah artar. Her ne kadar Azeri halkı tarafından beğenilmesi de eleştirilse de Yahşi Cazibe'nin Türk-Azeri dostluğuna büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. :)

Yahşi Cazibe'de geçen bölüm Geniş Aile'ye gönderme vardı. Kemal'in patronu siz Geniş Aile'siniz gibi birşey demiş. Kemal'de lütfen başka dizilerin reklamını yapmayalım demiş. Arkadaştan duydum.

:) Bende senden duydum ama doğrudur yükek ihtimal. Çünkü Yahşi Cazibe'de böyle göndermeler çok fazla oluyor. Kızım Nerede, Ezel, Bitmeyen Şarkı, Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile ilgili göndermelere kendim şahit oldum. Geniş Aile'de bunlara eklenmiş oldu.

güzel bir bölümdü bazı göndermelere bende şahit oldum Lale devri ve Yer Gök Aşkla ama su 4 dk reklamlar dediğin gibi çıldırtır insanı

Arkadaşlar ejder karakteri nerde ben arasıra bakıyorum ama ejder karakterini hiç görmüyorum.

Valla Azerbaycan ile ilgili jest mükemmeldi. Eurovision'da Azerbaycan'ın kazandığı zaferin bir Türk dizisinde bu şekilde anılacağını tahmin etmezdim. Yahşi Cazibe'nin reytingleri de inşallah artar. Her ne kadar Azeri halkı tarafından beğenilmesi de eleştirilse de Yahşi Cazibe'nin Türk-Azeri dostluğuna büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. :)

Fazla dizi izlememe rağmen o kısmı bende görmüştüm. Kemal Cazibe'nin akrabalarının yanına gidiyor ve Azerbaycan'ın bayrağını açıp eurovision birinciliğini kutluyordu. Sana tamamen katılıyorum.