İlerleyen haftalarda bir şeyler düşünebiliriz. Daha çok oy almak için. Dediğin gibi anasayfada bir şeyler olabilir
Oylamadaki yedi aday da çok başarılı arkadaşlar.
sanchez45 ve AlemTo birkaç gündür fazla aktif değiller. O yüzden düşük oylar aldıklarını düşünüyorum.
TheKilling konuları doğru bölümlere açmayı öğrenmediği sürece ona oy yok
OsmanAslan ilk haftası olmasına rağmen iyi bir giriş yaptı.
Ulvi Ç oldukça aktif bir arkadaşımız.
keskinbudala ve Eleştirmen arasında kararsız kalmakla birlikte oyumu keskinbudala'dan yana kullandım. Yorumlarını gayet başarılı buluyorum. İlk haftanın birincisi olmayı hak ediyor bence.
Diğer arkadaşlar da hak ediyor şüphesiz. Burada aday bile olabilmek başarıdır Her hafta farklı bir favori arkadaşımıza oy kullanmayı düşünüyorum. Onu da belirteyim
Bu cok zor bence,
Hepsi benim gözüm icinde favori, ama birisini secmem lazim.
Cok kararsizim kimi secsem....
Top 7:
1. keskinbudala
2. The Killing
3. Ulvi C.
4. Elestirmen
5. AlemTo
6. OsmanAslan
7. sanchez45
Ama gercekten hepiniz cok aktiftiniz ama bu benim fikrim...
Hepinize gelecek hafta basarilar diliyorum
Bende OsmanAslan'a verdim oyumu. Aktiflik önemlidir. Fakat Favori Gazete fikri ondan çıktı. Forumla ilgili gözlemlerime göre aramıza Mayıs ayında katılmasına rağmen o günden beri foruma dair ilginç fikirlerinden dolayı OsmanAslan'a verdim.
Benim Top 7'im:
1-OsmanAslan
2-Ulvi Ç.
3-The Killing
4-keskinbudala
5-sanchez45
6-Eleştirmen
7-AlemTo
Benim kriterlerim haftalık ya da günlük aktiflikten ziyade forumdaki tutum, davranış ve tutarlı yorum yapmaya göreydi. Zaten konunun başlığında En Favori Üye? demiş Neferian. En Aktif Üye? dememiş.
keskinbudala. Birikimiyle ve yazılarıyla beğendiğim bir üye.
İlerleyen haftalarda bir şeyler düşünebiliriz. Daha çok oy almak için. Dediğin gibi anasayfada bir şeyler olabilir
Oylamadaki yedi aday da çok başarılı arkadaşlar.
sanchez45 ve AlemTo birkaç gündür fazla aktif değiller. O yüzden düşük oylar aldıklarını düşünüyorum.
TheKilling konuları doğru bölümlere açmayı öğrenmediği sürece ona oy yok
OsmanAslan ilk haftası olmasına rağmen iyi bir giriş yaptı.
Ulvi Ç oldukça aktif bir arkadaşımız.
keskinbudala ve Eleştirmen arasında kararsız kalmakla birlikte oyumu keskinbudala'dan yana kullandım. Yorumlarını gayet başarılı buluyorum. İlk haftanın birincisi olmayı hak ediyor bence.
Diğer arkadaşlar da hak ediyor şüphesiz. Burada aday bile olabilmek başarıdır Her hafta farklı bir favori arkadaşımıza oy kullanmayı düşünüyorum. Onu da belirteyim