11 Mart 2016 Cuma Reyting Sonuçları

aa açıkcası hiç şaşırmadım survivor hernekadar bu yıl bence kötüde olsa hafta içi 2 güntoteli alabilirlerdi birisi cuma günüydü diğeride perşembe günü yakında orayada koyar ama kalan 3 gün pazartesi salı çarşamba hiç şansları bile yok
:F:F:F

aa açıkcası hiç şaşırmadım survivor hernekadar bu yıl bence kötüde olsa hafta içi 2 güntoteli alabilirlerdi birisi cuma günüydü diğeride perşembe günü yakında orayada koyar ama kalan 3 gün pazartesi salı çarşamba hiç şansları bile yok
:F:F:F
Yuh. :F Daha önceden Survivor bitecek havası söndü diyordun. :F Şimdi ise heh he bekliyordum diyorsun. 😱

@Billy Kane okusana yorumunu. :F

Yuh. :F Daha önceden Survivor bitecek havası söndü diyordun. :F Şimdi ise heh he bekliyordum diyorsun. 😱

@Billy Kane okusana yorumunu. :F
hernekadar bence kötüde olsa diyorum ayoll ordakı düşüncem sabit ama hafta için 7 reyting ortalaması var survivorun cuma ve perşembe bu ortalamayla 1.olurdu ama pazartesi salı çarşamba diziler 9 ar reytingle 1.ciler acunun oralarda şansı yok ertuğrulumun gazabından hemen kaçtılar zaten 1 hafta bile dayanamadılar:A:A:A

hernekadar bence kötüde olsa diyorum ayoll ordakı düşüncem sabit ama hafta için 7 reyting ortalaması var survivorun cuma ve perşembe bu ortalamayla 1.olurdu ama pazartesi salı çarşamba diziler 9 ar reytingle 1.ciler acunun oralarda şansı yok ertuğrulumun gazabından hemen kaçtılar zaten 1 hafta bile dayanamadılar:A:A:A
Yahu hergün Survivor'a giydiriyordun. Şimdi senin kadar eleştiri yapan yoktu doğruya doğru. :A
Survivor 1.olmasa eleştirileri dizecektin kabul et. :A

Yahu hergün Survivor'a giydiriyordun. Şimdi senin kadar eleştiri yapan yoktu doğruya doğru. :A
Survivor 1.olmasa eleştirileri dizecektin kabul et. :A
evet ama cuma toteli alması süpriz olmadı bana cuma günü zaten 7 reytinge kadar düşmüştü 1.olanlar karagül yada kiralık aşk 7 reytingle 1.oluyordu acunun burda 1.olması çokta şaşırmadım aynı şekilde perşembede rahat 1.olur çünkü ordada 6-7 barajında kurtlar vadisi aslında ben acunun yerinde olsam salı günkü yayınımı perşembeye koyarım pazartesi belki şansı olabilir ama salı hiç yok acuna en uygun gün bu yıl perşembe çünkü hiçbir dizi reyting alamıyor bu yıl :F:F:F

aaa tabi şuda var @Harunnn60 ben haftalık reytinglere göre değerlendirme yapıyorum oranlara göre haftaya acun toteli kaptırır ozamanda eleştiririm haftalık oranalra göre değerlendiriyoruz :A:A:A

3.sezonu olursa eğer hazirandan sonra yazın izlemeyi düşünüyorum 2.sezonunuda :F
İyi iyi sevindim :Z :Z Gerçekten bıraktığına pişman olacaksın bende Kadı gidince dizi sönecek diye düşünmüştüm birkaç bölüm düşük temoda gitti ama senarist değişince herşey çok değişti akıl oyunları hiç bitmiyor aksiyon hiç bitmiyopr her hafta bir heyecan bir heyecan nefes kesiyor bölümler her hafta biri ölüyor bu aralar padişahta gitti bilmiyorsan söyliyim Abdülhamit geldi :D

İyi iyi sevindim :Z :Z Gerçekten bıraktığına pişman olacaksın bende Kadı gidince dizi sönecek diye düşünmüştüm birkaç bölüm düşük temoda gitti ama senarist değişince herşey çok değişti akıl oyunları hiç bitmiyor aksiyon hiç bitmiyopr her hafta bir heyecan bir heyecan nefes kesiyor bölümler her hafta biri ölüyor bu aralar padişahta gitti bilmiyorsan söyliyim Abdülhamit geldi :D
ayy evet yanı ertuğrulun olduğu gibi 2.sezonu filintanında yükselmiş gibi görünüyor ama yeni senaryo pek hoşuma oan gitmemişti 3-4 bölüm birikmişti bende erteledim ama bu yaz izlemeyi düşünüyorum dediğim gibi bakalım 3.sezonuda olursa eğer yetişirim:F

Reytingler şaşırttı beni. :D

Kiralık Aşk ve Karagül, Survivor'un gelişiyle çökmüşler resmen. Baya reytingleri düşmüş, bu şekilde giderse sezon sonunda bu günün tüm yapımları (Güldür Güldür) hariç düşer.

Beyaz Show dün canlı yayın değild, yeni bölümdü. Neden öyle yaptılar anlamadım. :( Reytinglere de yansımış bu durum.

Survivor burda da tum gruplarda 1.olmuş:X Bip'ten görüştüm Acun'la perşembeye de Survivor'ı alacak:A Bide burdan bak çarşambaya gidecek büyük ihtimale.

Esra Erol'u dün izledim bak Zuhal'e fark yapmiş:A @xemrexxx

Survivor yeni gününde tüm kategorilerde zirveye oturmuş tebrikler. :D