Ben o adamı programda çaycı falan sanıyordum hani yemek getiren götüren. O da mı yarışmacı. 😱 O kadar parlağın arasında nasıl elenmeden buralara kadar gelmiş.Aynen. Adam 40 yaşında geldiği programa bak.![]()
Ben o adamı programda çaycı falan sanıyordum hani yemek getiren götüren. O da mı yarışmacı. 😱 O kadar parlağın arasında nasıl elenmeden buralara kadar gelmiş.Aynen. Adam 40 yaşında geldiği programa bak.![]()
Ben o adamı programda çaycı falan sanıyordum hani yemek getiren götüren. O da mı yarışmacı. 😱 O kadar parlağın arasında nasıl elenmeden buralara kadar gelmiş.Sonuçta parlakçı bir ülkeyiz.
Tankut'tan bahsediyor gibisinBen o adamı programda çaycı falan sanıyordum hani yemek getiren götüren. O da mı yarışmacı. 😱 O kadar parlağın arasında nasıl elenmeden buralara kadar gelmiş.Sonuçta parlakçı bir ülkeyiz.
Duygu ve Murat konuşuyordu, sonra Melis ile Cansel zorla Mehtabi bunların yanına götürdü. Orada konuştular falan.Ee mehtap damatlar evine gidince naptı? Ceyda ve Nur naptılar? Fragmanda Mehtap Semihe yuruyordu. Mehtapla nur kustu mu![]()
Nura hangi anlamda yuklendiler? Melisle kavgalı oldugu halde dunkü bölümmüydü yoksa önceki günkü bölümmüydü ne nurun annesi geldiği gün Melisle bahçede oturup ağlaşiyordu yaDuygu ve Murat konuşuyordu, sonra Melis ile Cansel zorla Mehtabi bunların yanına götürdü. Orada konuştular falan.
Ceyda ve Nur ayrı olarak bu konu dışında konuşuyorlardı. Yani şey dedi Melis bir ara Mehtabin arkasından konuşuyordu, Mehtapta Melisin arkasından konusuyordu dediler. Sonra kızların orada tvden bunların konuşması yansıdı, biraz gerildiler. Kızlar genel olarak Nura yüklendi de pek birşey olmadı.
Ben ne zamandır izlemiyordum bugün baktım bi.Nura hangi anlamda yuklendiler? Melisle kavgalı oldugu halde dunkü bölümmüydü yoksa önceki günkü bölümmüydü ne nurun annesi geldiği gün Melisle bahçede oturup ağlaşiyordu ya![]()
Dizilerden sonra 23:30dan sonra tekrarı verseler vermiyorlar kiBen ne zamandır izlemiyordum bugün baktım bi.Ceyda ile üstte yazdığım laflari söyledikleri için kızlar üstüne gitti.
ayy o aradakı erkeklere ne oluyor acaba
destere ve kankileri onlarayy o aradakı erkeklere ne oluyor acaba![]()
ayy o aradakı erkeklere ne oluyor acaba![]()
Çok kötüymüş.40'ından sonra uçkuru derdine düşmüş gelmiş.Görmen lazım tam komedi bu. Romantik bir sürü şey yapıyor. Çok itici.
Programı 70 milyon izliyor😛 Demekki teyzelerde var izleyen. Onlar için var sanırım.![]()
İsim olarak bilmiyorum işte yaşlı olan.Tankut'tan bahsediyor gibisinmalum master chefte yarişmiş.
2 yaşlzı var... 40larda diyorsan tankıt var siyah saçlı o adam master chefe katılmış. Diğeri Mehtabınki kel olan kendini çok beyfendi gibi gösterip aslında çok kötü ama belli etmeyenÇok kötüymüş.Birde oradaki kızlar buna genç kalmaz mı?
İsim olarak bilmiyorum işte yaşlı olan.Gözüm bir yerden ıssırıyor diyordum demek ona katılmış, hoş bu programdakilerin hepsini nedense gözüm bir yerlerden ıssırıyor.
![]()
Kel olanı diyorum.2 yaşlzı var... 40larda diyorsan tankıt var siyah saçlı o adam master chefe katılmış. Diğeri Mehtabınki kel olan kendini çok beyfendi gibi gösterip aslında çok kötü ama belli etmeyen![]()
Tamam o zaman ilk dediğin doğruymuş, ben fesatlık yapmişimKel olanı diyorum.![]()
Mehtap çok takıntılı onacan sıkıntısından ilk bölümüne bakıyorum mehtap olgun kadınlardan hoşlanır mısın diye sordu ercana@Forumdash @sokak sanati @Harunnn60
ÖfffSurvivor izlemiyorum ve tv başında değilim.Zaten betül elenir izlenesi bir bölüm değil bence.
![]()
ıyyy yılmaz morgülden sonra entrikalar kraliçesi mehtap ve çirkeflikte mastır yapmış melisi mi izlicem yani demek istediğim survivor izleyerek kalitemi düşüremem.ss