Nesini beğeniyorlar anlamıyorumnormaldir @Çiğdem- in sevebileceği tipler hakkında hep öyle dedikodular var![]()
Nesini beğeniyorlar anlamıyorumnormaldir @Çiğdem- in sevebileceği tipler hakkında hep öyle dedikodular var![]()
fark-ı memelerNesini beğeniyorlar anlamıyorumen çirkin erkek oysa
![]()
Fitnesscıyım diyor ama göbek yarişmaya katıldıgından beridir aldı başını gitmişfark-ı memeler![]()
o kadar incelemedimFitnesscıyım diyor ama göbek yarişmaya katıldıgından beridir aldı başını gitmişyanakları Ceydanın yanaklarını geçmiş
boydan kurtarıyor:/
İncelenecek kadar uğraşmana gerek yok. Görunen köy klavuz istemiyoro kadar incelemedimsenin gibi ilgi alanımda değil ben melisle mehtap ın entrikalarına bakıyorum
![]()
bilmem izmire dönünce youtubeden haftanın finaline bakıyorum sadeceİncelenecek kadar uğraşmana gerek yok. Görunen köy klavuz istemiyorMehtap bugun perişandı izleyemedim sen izledin mi? Melis naptı?
Ednan da fanı
müridlik aydirik yapıma mahsustur sinem kobalı bile överler biz beroşu beğenmediğimizi dile getirirkenEdnan da fanısenin muridlerin gibi
![]()
Ama benım kargo şirketim yok ki:/ adres yaz kime gönderme yaptınmüridlik aydirik yapıma mahsustur sinem kobalı bile överler biz beroşu beğenmediğimizi dile getirirken![]()
aydirik yapım örgütüne sen de genel sekreter oluyon oradaAma benım kargo şirketim yok ki:/ adres yaz kime gönderme yaptın![]()
Sinemli dizi zamanında ben yoktumaydirik yapım örgütüne sen de genel sekreter oluyon orada![]()
aydirik yapım örgüt şeması agalık sistemi ile aynı her zaman övgüSinemli dizi zamanında ben yoktum![]()
Yönetimin başına geldiğimden beridir bu politakı değiştirdik. Burak özçivit ve sinemle övgü dolu mesajları yapmıyoruz yaptırmıyoruzaydirik yapım örgüt şeması agalık sistemi ile aynı her zaman övgü![]()
Bugün bölüm baya iyiydi izlediniz mi @sokak sanati @Forumdash
Bugün programa eski yarismacilardan Duygu geldi. Mehtap ile tartıştılar. Melis ve Cansel Mehtapı tuttuğu gibi erkeklerin yanına götürdü. Sonda da Ceyda ve Nur'un kızlar hakkında sözleri biraz gelinler tarafını karıştırdı.![]()
yönetimin başında batuhan var yardımcısı sürgünüm sen genel sekretersin daha yerini bilmiyonYönetimin başına geldiğimden beridir bu politakı değiştirdik. Burak özçivit ve sinemle övgü dolu mesajları yapmıyoruz yaptırmıyoruz![]()
Murati hiç sevmiyorum ya itici adam.Ben fragmanlara bakıyorum birde kısa kısa bir dakikalık videolar oluyor bölümle ilgili ona bakıyorum. Baktım Mehtap'ın tartışmaya.
Murat beymiş eskidenMehtap bozmuş.
![]()
Murati hiç sevmiyorum ya itici adam.![]()
Ee mehtap damatlar evine gidince naptı? Ceyda ve Nur naptılar? Fragmanda Mehtap Semihe yuruyordu. Mehtapla nur kustu muBugün bölüm baya iyiydi izlediniz mi @sokak sanati @Forumdash
Bugün programa eski yarismacilardan Duygu geldi. Mehtap ile tartıştılar. Melis ve Cansel Mehtapı tuttuğu gibi erkeklerin yanına götürdü. Sonda da Ceyda ve Nur'un kızlar hakkında sözleri biraz gelinler tarafını karıştırdı.![]()