Daredevil 2.Sezon Posterleri Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
Daredevil 2.Sezon Posterleri Yayınlandı!

1935044_1701261523443417_4463880436826831154_n-150x150.png

Netflix’ın büyük yankı uyandırdığı dizilerden bir tanesi olan Daredevil’in 2. sezonu haftaya başlıyor.

Başrollerinde; Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Vincent D’Onofrio ve Rosario Dawson’ın yer aldığı dizinin 2.sezon posterleri de yayınlandı.

İşte O Posterler;

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ayy bu sezon dahada efsane olucak @Harunnn60 elektra var twd'den shane var merakla bekliyorum jessica jones 2.sezon onayını almışken daredevilde 3.sezon onayını alır inş ayy sonucta ortak yapılıcak dizinin tarihi yine uzadı :F:F:F
Aynen bende merakla bekliyorum. :A

Aaa o değilde bizim sarı kızı geri plana atmışlar iyice. :F Afiş bile yapmamışlar. :F

afişler süper de daredevil şu bacayla ne alıp veremediği var?:F hep o bacada illa bir afiş çıkıyor sanırım:F

Evet siyah saçlı kız. :D

İlk sezonda hani Matt diyordu ya benim eski bir sevgilim vardı yunanlıydı işte o Elektra'ymış. :D Ben sözlüklerden okuyunca fark ettim. Biz forumda fark edemedik. :X
@Çiğdem-
Ben öyle küçüklükten beridir süper kahraman fanımfilan değilim:X dizileri iyi yaptıkları için hikaye beni içine çektiği için izliyorum. O yuzden pek bilgim yok süper kahramanlarla ilgili:X @Çiğdem- söylüyor böyle bilgileri bazen:X

Yeni katılan iki isimde gerçekten tam yerinde seçim olmuş.

Sezonu aynı anda yayınlayacaklarsa güzel, çünkü beklemek istemiyorum, hemen yutabilirim. :J

Netflix'ı sırf bu yüzden seviyorum. :D

Yalnız kızın olayı ne tam kavrayamadım, kör değil heralde nereden damlamış, spoilersiz temiz bir özel geçerse biri. <3
Geçen sezon Matt ile onun avukat arkadaşını hani bir bölümde üniversiteli hallerini göstermişlerdi ya. :D Orada Matt diyordu benim eski sevgilim vardı Yunanlı diye. İşte o Elektra'ymış. Yani resimde ki siyah saçlı kız.

Sözlükçüler filan fark etmiş biz yeni öğreniyoruz. :F