7 Mart 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

kızın dışta görünüşü süper duruyor ama hiç sempatik değil birde ergenik bir partner bulmuşlar kıza tümden fiyasko :)

bunun ikinci sezonu garantimi ? ikinci sezonu garantiyse reyting umrumda olmaz o zaman :)
aa yok nerde cnm garanti değil 2.sezon onayını alabilseler seneye işleri kolay olurdu diyorum
:F:F:F

umarım melissaya yeni bölümlerde tren çarpar :))
Cok beklersin :)))

Bak burada kimler var. :A @Çiğdem- sende katıl aralarına. :A
Screenshot_2016-03-10-18-23-05.png

Yalnız Lucifer'i de izlemiyorsa bu amerikan milleti absürt komediden birşey çakmıyor demektir.

Blindspot'un adı muhabbetlerde geçmeye başladı, konusu felan hiç merak edipte bakmadım her an ani bir kararla ilk bölüme şans tanıyabilirim. :)

Yalnız Lucifer'i de izlemiyorsa bu amerikan milleti absürt komediden birşey çakmıyor demektir.

Blindspot'un adı muhabbetlerde geçmeye başladı, konusu felan hiç merak edipte bakmadım her an ani bir kararla ilk bölüme şans tanıyabilirim. :)

lucifer konusunda katılıyorum sana :)
blikspot a gelirsek ! hiç bulaşma bence ? ilk bölümünü izleyip terketmiştim oyuncular sarmadı :)

Aslında tanıdık oyuncu yok hiç. (b) Diziyi hatırlatan olursa bakarım ilerde diyelim ozaman.
dizinin ilk beş on dakikası çok dikkat çekiciydi öyleki bir kız caddenin ortasında çıplak bir şekilde çantadan çıkıyor falan anında dikkat kesiliyorsun :) sonra devamı fostu işte ergenik polisiye aksiyon sahneleriyle boğuluyor olay öyle bir hayal kırıklığıyla dizinin ilk bölümünden ayrılmıştım ?:)
ama seveni var tabiki yani beni sarmadı belki sen seveceksindir yani mani olmayayım izlemene :)
@sürgünüm bir ara başlamıştıda devamında naptı terkettimi yoksa sessizce izlemeye devammı ediyor tam bilemiyorum :)

Cok beklersin :)))

Bak burada kimler var. :A @Çiğdem- sende katıl aralarına. :A
Ekli dosyayı görüntüle 49334

içlerinde esmer olan varya jessica pare işte ona hayranım diyerleri çöp :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961