vay asıl sen düzgün konuş ayın favori üyesiyim bi lafımla banı yersinKafani kırarım duzgun konus
Editoruz burda senden üstünüz @Çiğdem- nerdesinvay asıl sen düzgün konuş ayın favori üyesiyim bi lafımla banı yersin
Ben fazla takılmam buralarda noyan'sız bölüm yorumlanmaz.....Noyan öldüğün de billy ve senin yüzünüzün alıcağı ifadeyi daha doğrusu mesajlarınızı halatla çekiyorum
Hahaha Onun bi forsu olsaydı ben birkaç kişiyi banlatırdım agaa 😉vay asıl sen düzgün konuş ayın favori üyesiyim bi lafımla banı yersin
Aynen çatlasın DarkBen fazla takılmam buralarda noyan'sız bölüm yorumlanmaz.....
Bana bak gebertirim seni defol. ( @Harunnn60 anlar. )işini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zaten
Hay senin noyanın ölsün emiBen fazla takılmam buralarda noyan'sız bölüm yorumlanmaz.....
Bu bölüm savasa hazirlaniyorya ondan Yarım dalya 50de büyuk darbe vuracakaaa noyan neden yokmuş ayoll 😱😱😱
Sende geldiğin gibi noyanı soruyon yaaaa noyan neden yokmuş ayoll 😱😱😱
Sıkılmış mış laflara bakVermicem vermicem inat değilmi vermicem Harbiden devir teslim töreni ne zaman olacak ben sıkıldım bu yeşil şeritten
10 dakikaya yeşilleniyorsun bekleSende geldiğin gibi noyanı soruyon ya
Sıkılmış mış laflara bak
en sevdiğim renk10 dakikaya yeşilleniyorsun bekle
ulu bilgenin davulunu kafana geçiririmHyr istemiyoruz
Benim profil kel kalacak bari avatarı değiştireyimen sevdiğim renk
ulu bilgenin davulunu kafana geçiririm
Hahaha O biraz zor Son 10 dken sevdiğim renk
ulu bilgenin davulunu kafana geçiririm