7 Mart 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061

maxresdefault.jpg

Pazartesi Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

The Voice 3.2 reyting alarak gecenin lideri oldu!

Gotham ise 1.5 reyting alarak diğer Fox dizilerine göre iyi gidiyor.

Sezon başında iyi bir çıkış yakalayan Lucifer ise bu hafta 1.3 reyting alarak düşüşe geçmeye başladı.

Sezon arasından dönen Blindspot ise 1.8 reyting alarak gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

TBBT tekrar bölümü ile 1.7 reyting alarak adeta yeni dizilere meydan okuyor.

İşte Pazartesi Gecesinin Reytingleri;
TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.The Voice (NBC) (8-10 p.m.)3.2/1013.35
The Bachelor: The Women Tell All (ABC) (8-10 p.m.)2.2/77.44
Gotham (FOX)1.5/54.57
The Big Bang Theory (CBS) – R1.5/57.10
Crazy Ex-Girlfriend (The CW)0.3/10.86
8:30 p.m.The Big Bang Theory (CBS) – R1.7/57.47
9 p.m.Lucifer (FOX)1.3/44.25
Scorpion (CBS) – R1.2/46.37
Jane the Virgin (The CW)0.3/10.90
10 p.m.Blindspot (NBC)1.8/66.47
Castle (ABC)1.1/45.68
NCIS: Los Angeles (CBS) – R1.0/36.20

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Scorpion tekrar 1.2 yenu bolum 1.5.ss
CBS, türk kanallarına bağladı sıkışınca TBBt'yi yayınlıyor. :A

lucifer geçen haftada 1.3 almadımı @Harunnn60 düşüşe neden geçsin ayol sabit kaldı de bari dizimizi idare et @destere :A:A:A

aa gothamda idare eder 1.5 oda sabit kalmış :F:F:F

ayy bu arada süpergirl 1 hafta 1 hafta yok şimdi neden yayınlanmamış @Harunnn60 :F
Geçen haftada da aynısını aldı ama o düşüş derken genel olarak dedim. Bir ara 1.7 filan alıyordu. :D

Lucifer ve Gotham reytingleri yine altust etmiş:oley: Fox bu sezon çok iyiy gidiyor:Z

maxresdefault.jpg

Pazartesi Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

The Voice 3.2 reyting alarak gecenin lideri oldu!

Gotham ise 1.5 reyting alarak diğer Fox dizilerine göre iyi gidiyor.

Sezon başında iyi bir çıkış yakalayan Lucifer ise bu hafta 1.3 reyting alarak düşüşe geçmeye başladı.

Sezon arasından dönen Blindspot ise 1.8 reyting alarak gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

TBBT tekrar bölümü ile 1.7 reyting alarak adeta yeni dizilere meydan okuyor.

İşte Pazartesi Gecesinin Reytingleri;
TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.The Voice (NBC) (8-10 p.m.)3.2/1013.35
The Bachelor: The Women Tell All (ABC) (8-10 p.m.)2.2/77.44
Gotham (FOX)1.5/54.57
The Big Bang Theory (CBS) – R1.5/57.10
Crazy Ex-Girlfriend (The CW)0.3/10.86
8:30 p.m.The Big Bang Theory (CBS) – R1.7/57.47
9 p.m.Lucifer (FOX)1.3/44.25
Scorpion (CBS) – R1.2/46.37
Jane the Virgin (The CW)0.3/10.90
10 p.m.Blindspot (NBC)1.8/66.47
Castle (ABC)1.1/45.68
NCIS: Los Angeles (CBS) – R1.0/36.20

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

lucifer 1.3 reytingde sabitlendi @Forumdash @Çiğdem- düşüş durdu gibi umarım en az bu kadar alır yoksa sonu forever gibi olur bir sezon boyu kanalı kalaylamak zorunda kalırım :)
gotham 1.5 reytingle istikrarını koruyor güzel haber :)
@xemrexxx nin jane the virgin 0.3 reytingde dip yapınca dizi artık daha kötüsünü beklemek gerekmez en fazla bu kadar çöker :) tabi şimdi diziyi sahiplenmeyecek :)
@sürgünüm ün blikspot dizisi güzel reyting almış bir ara çöker diyordumda yok bitmeyecek başımıza bela oldu dizi :)

@OzaN ın bambam teori tekrarıylada güzel gitmiş gibi :) zaten bu dizinin artık yeni bölümüne gerek yok? 20 sezondur devam ediyor bir 20 sezonda tekrarını verseler kanal köşeyi döner bizdeki adanalı dizisi gibi tekrarı yeni bölümünden daha çok izlenir :)

valla yoğunum yaa
@Harunnn60 bates motel başlamış haberin varmı

Başlamış abla. :D Haberini açmıştık zaten.

@OzaN destere seni mesaj yağmuruna tutmadan hemen aç bence. :D

bates motel in başladığından haberim yoktu harika oldu şimdi artık boş gün sıkıntısı çekmem :)

lucifer 1.3 reytingde sabitlendi @Forumdash @Çiğdem- düşüş durdu gibi umarım en az bu kadar alır yoksa sonu forever gibi olur bir sezon boyu kanalı kalaylamak zorunda kalırım :)
@xemrexxx nin jane the virgin 0.3 reytingde dip yapınca dizi artık daha kötüsünü beklemek gerekmez en fazla bu kadar çöker :) tabi şimdi diziyi sahiplenmeyecek :)
@sürgünüm ün blikspot dizisi güzel reyting almış bir ara çöker diyordumda yok bitmeyecek başımıza bela oldu dizi :)

@OzaN ın bambam teori tekrarıylada güzel gitmiş gibi :) zaten bu dizinin artık yeni bölümüne gerek yok? 20 sezondur devam ediyor bir 20 sezonda tekrarını verseler kanal köşeyi döner bizdeki adanalı dizisi gibi tekrarı yeni bölümünden daha çok izlenir :)

bates motel in başladığından haberim yoktu harika oldu şimdi artık boş gün sıkıntısı çekmem :)
Blinspot bu sezon en merakla beklediğim diziydi. 2 bölüm filan izledim ha dedim bu Blacklist gibi arkasında bir çok soru işareti bırakıp sezon sonunda toparlicak dedim bıraktım. @sürgünüm 'ü de etiketleyeyim de öyle bişey olursa hatırlatsın bana da:X

Blinspot bu sezon en merakla beklediğim diziydi. 2 bölüm filan izledim ha dedim bu Blacklist gibi arkasında bir çok soru işareti bırakıp sezon sonunda toparlicak dedim bıraktım. @sürgünüm 'ü de etiketleyeyim de öyle bişey olursa hatırlatsın bana da:X
ben ilk bölümü izleyip terketmiştim sanırım başroldekileride sevmedim konuyuda sevmedim iki olumsuz yanyana gelince kaçmakta buldum çareyi :)

ben ilk bölümü izleyip terketmiştim sanırım başroldekileride sevmedim konuyuda sevmedim iki olumsuz yanyana gelince kaçmakta buldum çareyi :)
Kızın güzelliği beni teşvik etti ama çok donuk oynuyordu. Herifi saymıyorum 3.sınıf abd filmlerinde figuranlık yapanlar da oynar:/ zaten her karşilikli sahneleri hadi öpüşelim der gibi bakışmılarla geçiyordu:F

ayy dayansınlar bu sezon seneye fox reyting sisteminden çıkabilir ozaman lucifer daha çok rahat eder fanları ilgi gösterdiği takdirde 3.sezon onayı bile alabilirler:F

Kızın güzelliği beni teşvik etti ama çok donuk oynuyordu. Herifi saymıyorum 3.sınıf abd filmlerinde figuranlık yapanlar da oynar:/ zaten her karşilikli sahneleri hadi öpüşelim der gibi bakışmılarla geçiyordu:F

kızın dışta görünüşü süper duruyor ama hiç sempatik değil birde ergenik bir partner bulmuşlar kıza tümden fiyasko :)

ayy dayansınlar bu sezon seneye fox reyting sisteminden çıkabilir ozaman lucifer daha çok rahat eder fanları ilgi gösterdiği takdirde 3.sezon onayı bile alabilirler:F

bunun ikinci sezonu garantimi ? ikinci sezonu garantiyse reyting umrumda olmaz o zaman :)