Bige Önal 'Göç Zamanı' Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Bige Önal 'Göç Zamanı' Dizisinde!

1073111_620x410-150x150.jpg

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Vahide Perçin, Talat Bulut ve Cansu Tosun gibi isimlerin paylaştığı, Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi Göç Zamanı'na yeni bir isim dahil oldu.​

Diziye Didem karakteriyle katılan oyuncu ise son olarak Benim Adım Gültepe isimli dizide rol alan Bige Önal dahil oldu. Oyuncu geçtiğimiz bölüm diziye dahil olmuş oldu.​

Göç Zamanı yeni bölümüyle 12 Mart Cumartesi Star'da.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Daha iddialı bir dizide rol alsa çok daha güzel olurdu. Neyse, yine de hayırlı olsun. :)

Son düzenleme:
Çok çok mutlu oldum,en sevdiğim oyuncu tabisi :X

Diziye hemen başlıyorum :X

BAG dizisini izlemiştim ama hatirlayamadim kendisini ben. Hayırlı olsun diziye. :)

Yok yine hatırlayamadım. :D
Arkadaş Nazlı'yı nasıl unutursun? Suna'nın kızıydı, sonraki bölümlerde Seyfi'yle aşk yaşamaya başladılar. İlk bölümlerde çok burnu havada ve şımarık bir karakterdi, ama son bölümlerde onun sayesinde biraz düzelmişti. :X
Yahu şey işte hani gözlüklü maviş oğlanın kız kardeşi :F şimdiki şey var ya Güneş'in kızları Ali'nin kız kardeşi :D
Sen de böyle saçma sapan anlatırsan tabii hatırlamaz. :A

Yahu şey işte hani gözlüklü maviş oğlanın kız kardeşi :F şimdiki şey var ya Güneş'in kızları Ali'nin kız kardeşi :D
Arkadaş Nazlı'yı nasıl unutursun, hani Seyfi'yle aşk yaşamaya başladılar ya. İlk bölümlerde çok cadıydı, ama son bölümlerde onun sayesinde biraz düzelmişti. Zengin, burnu havada bir karakterdi. :X

Tamam çıkardım sakin :A

Arkadaş Nazlı'yı nasıl unutursun? Suna'nın kızıydı, sonraki bölümlerde Seyfi'yle aşk yaşamaya başladılar. İlk bölümlerde çok burnu havada ve şımarık bir karakterdi, ama son bölümlerde onun sayesinde biraz düzelmişti. :X

Kes leyn :A