Konu Semih olunca tarafsız olamıyorNihal 10 yıllık survivorun en kötüsü bu laf baya zoruna gitmiş ki devamlı hakaret ediyorlar
Damlanın dedikoduları hakaretleri Dominikin dışına taştı hala savun![]()
Konu Semih olunca tarafsız olamıyorNihal 10 yıllık survivorun en kötüsü bu laf baya zoruna gitmiş ki devamlı hakaret ediyorlar
Aynen tarafsız olmuyor bir türlüKonu Semih olunca tarafsız olamıyor![]()
Damla 2. oldu diye smste hava atıyor çok rahat sanıyor kendini millet oy atmayı bırakınca görücez onuAynen tarafsız olmuyor bir türlü![]()
Evet bende baktım şimdi.Semih an itibariyle Twitter'da 16 bin tweetle TT oldu.Atakan disinda baska kimse yok gündemde.Atakan hakkindada 6 bin tweet atilmis.
Nihal on yılın kötüsü değil daha kötüler vardi kız oyun kazanıyor en azından)))Nihal 10 yıllık survivorun en kötüsü bu laf baya zoruna gitmiş ki devamlı hakaret ediyorlar
Twitera bakaraksak selahahtin demirtas cumhurbaşkanı olmuştu çoktan)))
Smsleri görüyoruzTwitera bakaraksak selahahtin demirtas cumhurbaşkanı olmuştu çoktan)))
Daha başı survivorun adalar birlessin bakarız. Geçen sene turabi smslerde gömülüyordu))Smsleri görüyoruz![]()
Görelim 8 kisi saldiriyorlar Semihe hala onları savunuyorsun.Daha başı survivorun adalar birlessin bakarız. Geçen sene turabi smslerde gömülüyordu))
Birine çok kişi saldırınca hakli mi oluyor)))adamın yaptılarını yazıyorum haksız olduğum yerlerde itiraz et.. Tek ben olsam iyi. Yuksel aytuğ fena giydirmiş semihe)))Görelim 8 kisi saldiriyorlar Semihe hala onları savunuyorsun.
Cok taraflı yazmis yazan kaale alınmayacak bir yazı.. Serkay ve Efecan uyuzlarını görünce Semih çokta haklıBirine çok kişi saldırınca hakli mi oluyor)))adamın yaptılarını yazıyorum haksız olduğum yerlerde itiraz et.. Tek ben olsam iyi. Yuksel aytuğ fena giydirmiş semihe)))
En kötüsüNihal on yılın kötüsü değil daha kötüler vardi kız oyun kazanıyor en azından)))
Damla ne dedikodu yapmış biriniz yazsa da bilsek)))
Nihal gercekten çok gıcık adaya kendini öne çıkarmak icin gelmis belli sampiyonlugu onemsedigi yok.En kötüsü
Yahu Semihe gereksiz insan diyor ölü balık diyor gözlere bak diyor yetmez mi ?
En kötüsü
Yahu Semihe gereksiz insan diyor ölü balık diyor gözlere bak diyor yetmez mi ?