Şehzade Mustafa, Annesinden Alınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bıcırık Mustafa annesi ve ablasının yanında alınıp köşke hapsedildi. Yılan gözlümüz Halime Sultanımız bunun hesabını soracak inşallah.

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @eskici @Almila @Bully @ozgur2113

şimdi izlerken yine gözüm yaşardı :) yapmayın etmeyin yumurtaya kösemi mustiye karşı hoşgörüsünden dolayı daha çok seviyorum köseme kalsa yumurtayı annesinden almaz :) ama annede ırspının teki rahat durmuyorki zeki kadın diyordum hiçde öyle değil ilk fırsatta safinazın tuzağına düştü mal kadın :)

şimdi izlerken yine gözüm yaşardı :) yapmayın etmeyin yumurtaya kösemi mustiye karşı hoşgörüsünden dolayı daha çok seviyorum köseme kalsa yumurtayı annesinden almaz :) ama annede ırspının teki rahat durmuyorki zeki kadın diyordum hiçde öyle değil ilk fırsatta safinazın tuzağına düştü mal kadın :)
halimem hakkında düzgün konuş topik destere :bağır:

dilruba sadrazamla evli tarihte be :F el ele verip genç osmanın sonunu getirecekler :F

sonra noluyor sonra ?? kösem ezip geçmiyor halimeyide eniğinide cücüğünüde herşeyin üstünden dozer gibi geçiyor :)
yalnız şu iyilik yaptığı sevimli kız varya melike ? o sonunda kösem yaşlanınca kösemin başına bela oluyor sanırım ? ispiyonculuk yapıyor yediği ekmeğe ihanet ediyor ırspı ? :)

sonra noluyor sonra ?? kösem ezip geçmiyor halimeyide eniğinide cücüğünüde herşeyin üstünden dozer gibi geçiyor :)
yalnız şu iyilik yaptığı sevimli kız varya melike ? o sonunda kösem yaşlanınca kösemin başına bela oluyor sanırım ? ispiyonculuk yapıyor yediği ekmeğe ihanet ediyor ırspı ? :)
halimem kösemin valideliğini göremeden ölüyor ölmese kösem n.h olur valide :A

halimem kösemin valideliğini göremeden ölüyor ölmese kösem n.h olur valide :A

nasıl engel olacakkki kadının zürriyetini kesmiş kösem valide olmak için önce sağlam bir çocuk peydah etmesi lazımdı kafadan sakat mustiyle halimenin şansı zaten yoktuki ? :)

nasıl engel olacakkki kadının zürriyetini kesmiş kösem valide olmak için önce sağlam bir çocuk peydah etmesi lazımdı kafadan sakat mustiyle halimenin şansı zaten yoktuki ? :)
kösem valide olduktan 17 yıl sonra ölüyor musti yani halime yaşasa devam ettirirdi :A