Sabit seyircisi yok ki geçen hafta 6,05 alan yapım bu hafta 5,30 aldı demek ki sabit değil.
6.5 sabit değildi 5 ve üstü sabit artık ab grubunda
Sabit seyircisi yok ki geçen hafta 6,05 alan yapım bu hafta 5,30 aldı demek ki sabit değil.
O hiç belli olmaz. Bölümler kötüleşirse her an dağılabilir.6.5 sabit değildi 5 ve üstü sabit artık ab grubunda
yinede biz kötü şeyler düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun ben dizinin geleceğini parlak görüyorum yakında çift haneli sabit reytinglere çıkacaktırO hiç belli olmaz. Bölümler kötüleşirse her an dağılabilir.
Temennimiz o yönde ama 17.bölüm olacak artık 7-8 reytinglere çıkması lazım hiç değilse. Çünkü gün bomboş izleyici dağılmış durumda kim baskınlık gösterirse pastanın fazlasını alır.yinede biz kötü şeyler düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun ben dizinin geleceğini parlak görüyorum yakında çift haneli sabit reytinglere çıkacaktır
Dün diziyi çok eleştirdin. Bak bu sefer tam olmadı.Kösem düşüş yaşamış. Benim analizimde biraz daha düşük çıkmıştı ama neyse. Yine de kötü düşmemiş o kadar. @sokak sanati @xemrexxx @destere @Bully @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60
Yoo oldu düşüş yaşadığı yönünde analiz yaptım ve oldu.Dün diziyi çok eleştirdin. Bak bu sefer tam olmadı.