Öyle bi şey dememdim ben. Çarpıtma3. Tur konuları açıldı.ss 4 şarkı var. Bekliyoruz seni.
@Amoureux 3. Turda beni yarışmalara çağır demiştin. Yarışma konularına uğra.
@Harunnn60 sen yavaş yavaş kullanıyorsun zaten.![]()
Öyle bi şey dememdim ben. Çarpıtma![]()
5 çok fazla, bundan sonrakilerde daha daha daha az olursa uğrarım dediğimi hatırlıyorum5 fazla bir sonra ki turda uğrarım dedin.ss 4 şarkı 6 grup. 24 tane zaten. Hafta sonuna kadar dinle işte.![]()
5 çok fazla, bundan sonrakilerde daha daha daha az olursa uğrarım dediğimi hatırlıyorum![]()
Gizemin beraber lafına yorum yapacağını biliyordumSemih ben bunların hepsini yolayacagim diyor gizem hep birlikte dedi)))) gizem çok beklersin Semih kimseye vefa göstermemiştir sen de yancısin yancı kalacaksın. Öyle uyanıklık yapıp dokunulmazlık oyununa asilmayarak gücünü bireysele harcamaya benzemez))))
Semih ayrıca serkayin ağlamasını da çaptırdı algı oluşturuyor. Serkay hırsından ağladı yarışamadığı için
Yapılmayacak gibi değildi kızin surat ifadesi gerçekten inanmış)))Gizemin beraber lafına yorum yapacağını biliyordum![]()
Yapılmayacak gibi değildi kızin surat ifadesi gerçekten inanmış)))Gizemin beraber lafına yorum yapacağını biliyordum![]()
O öyle değil reytingler kötü geldi tekrar eski düzene dönüyoruz diyor acun)))Konsey erken başladı.Önümüzdeki hafta Çarşamba yokmuş program bu hafta çok malzeme varmış o yüzden 5 gün yayınlamışlar.
![]()