1 Mart 2016 Salı Reyting Sonuçları

Kim ne dersin desin herkes izliyor bu diziyi sosyal medyaya göre 100bin kişi bırakmış diziyi falan filan

1
ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ
ATV
20:42:19
23:48:08
9.23
23.15

@PolatŞaşmaz sana demiştim en aşşağı 8.50 :)

Inanamiyorum gecenin kralicesi ab de 0 orani mi gormus :F meryem bu oranlari hakedeyor da murata uzuldum yazik oldu aadama kabul ettigine pisman olmustur

Avunmalar fora en pahaliymis:Fyakinda yayindan kaldirilacak yiginlar arasinada girecek onuda yaz hepsi birarada
girerse girsin banane bu reytingle 13 bölüm de sürse 26 da önemli değil :F
ayrıvca avuntu yok burada türkiyedeki uyduruk sistemde çöksün dünya izlici zaten :A

GK napmiş öyle ab'yi? Açık olan tvlerin sadece %3'ü izlemiş. Star tv bbtr'yi bile koysa %5 izleyici çekerdi. Beni affet star tvyi kurtarmış resmen. Salı günleri ptde mi yayınlansa ne?

Hayat şarkısına tebrikler:X Survivor reklama 22:45'te girip 23:15'te çıkarak yine de iyi reyting almiş. Bu rakamlar acunu rahatsız etmiyordur heralde(b) nede olsa onlar anlık reytingleri de görüyorlar.

GK napmiş öyle ab'yi? Açık olan tvlerin sadece %3'ü izlemiş. Star tv bbtr'yi bile koysa %5 izleyici çekerdi. Beni affet star tvyi kurtarmış resmen. Salı günleri ptde mi yayınlansa ne?

Hayat şarkısına tebrikler:X Survivor reklama 22:45'te girip 23:15'te çıkarak yine de iyi reyting almiş. Bu rakamlar acunu rahatsız etmiyordur heralde(b) nede olsa onlar anlık reytingleri de görüyorlar.
açık tv lerin değil açık tns tv lerin :A

Güne ağır AB'liğiyle damga vuran Hayat Şarkısı'na tebrikler.

Aşk Yeniden, Total'de Bir Garip Aşk ile aynı reytingi alsa da sıra olarak geçilmiş; ama diğer grupları da düşünürsek oranları kötü değil.

Gecenin Kraliçesi final kararının ne kadar doğru olduğunu bu reytinglerle göstermiş.

Kış Güneşi biraz da olsa yükselmiş, bunu devam ettirebilirse Acı Aşk gibi finalini 13. bölümde yapabilir.

EDHO da çok iyi gitmiş her zamanki gibi. :)