bence sen ulaş bana gönlümü ala asdasdGeçici heveslere kapılma![]()
bence sen ulaş bana gönlümü ala asdasdGeçici heveslere kapılma![]()
Sana faruk demek mi obsesiflikSen sus zaten obsesif heriftaktın bana
![]()
Söz vermiyorum altını çiziyorum söz vermiyorum ama sosyal medya hesabımı alayım herkeşleri eklicem ama ne zaman bilmiyorumbence sen ulaş bana gönlümü ala asdasd![]()
Sadece bu değil bi kaç kere daha bu senmisin diye ciddi şeyler koydun önüme...Sana faruk demek mi obsesiflik![]()
yine derken burda ilk benimi takip etmiştinSöz vermiyorum altını çiziyorum söz vermiyorum ama sosyal medya hesabımı alayım herkeşleri eklicem ama ne zaman bilmiyorumilk seni takip etcem yine
Sadece bu değil bi kaç kere daha bu senmisin diye ciddi şeyler koydun önüme...
@Çiğdem- l @destere oynaşmaktan geyik yapamiyorlar biraz sana laf atalimSöz vermiyorum altını çiziyorum söz vermiyorum ama sosyal medya hesabımı alayım herkeşleri eklicem ama ne zaman bilmiyorumilk seni takip etcem yine
Sadece bu değil bi kaç kere daha bu senmisin diye ciddi şeyler koydun önüme...
Boşunaa arkamdan unutulduk şarkısı çalın diyeyine derken burda ilk benimi takip etmiştinohooo sen açana kadar ayrıca ben sosyal medyadan da koparım
Sen nicki değiştirsene kara çali yap yada blackcat
Ne alakaBoşunaa arkamdan unutulduk şarkısı çalın diye
Sen nicki değiştirsene kara çali yap yada blackcat![]()
Onu bile ima etmemiştim ama aklında bi fantezi varAralarina girip napicam bnm grup fantezilerim yok ki![]()
İyy bir de bilmemezlikten geliyor malrsef rol yetenegin melis degil dani seviyedinde anlasiliyor niyetinOnu bile ima etmemiştim ama aklında bi fantezi var![]()
Bir melis olamam çünkü doğalımİyy bir de bilmemezlikten geliyor malrsef rol yetenegin melis degil dani seviyedinde anlasiliyor niyetin![]()
Melis de oradakilere gore dogalBir melis olamam çünkü doğalımahh ben
![]()
Sen de buraya gore dogal Degulsin.ssBiz orda değiliz![]()
ÜşenmiyormAllahım yarabbim üşenmiyorSen de buraya gore dogal Degulsin.ss
onlar içinden geldiği davranıyor işteDoğalık bunun neresindeveee hiçbir zaman bilemiceksin
![]()