29 Şubat 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
29 Şubat 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

the-voice-blind-auditions-judges-oct-2015-billboard-650.jpg

Pazartesi Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

The Voice 3.4 reyting ile gecenin lideri oldu.

TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.The Voice (NBC) (8-10 p.m.) – P3.4/1113.24
The Bachelor (ABC) (8-10 p.m.)2.5/88.12
Gotham (FOX)1.5/54.18
Supergirl (CBS)1.4/56.76
Crazy Ex-Girlfriend (The CW)0.3/10.89
9 p.m.Scorpion (CBS)1.5/59.16
Lucifer (FOX)1.3/43.92
Jane the Virgin (The CW)0.3/10.92
10 p.m.Blindspot (NBC)1.8/66.84
NCIS: Los Angeles (CBS)1.2/47.89
Castle (ABC)1.1/45.30

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

gotham kötü başlangıç yapmış geçen sezonlar 2.5 reyting alıyorduk bu sezon konu düzeldi bölümler güzelleşti reyting düştü lanet olsun :) kedi kızın daha büyüklük halini görmemiz lazımdı en az 5 sezon devam eder diyordum umalım devam eder :)

ayrıca lucifer yine düşmüş geçen hafta 1.5 di bu hafta 1.3 noluyor bu sewyircilere anlamadım ?? :)
@Forumdash @Çiğdem-

scorpion düşmüş :(

sen hala izliyormuydun ki scorpin u ? :)

Gotham geçen sene 1.3 filan alıyordu bence bu sezon reytinglerini gayet iyi gibi. (Kanalınıza göre)

Lucifer fena düşmüş bence 1.3 az ama FOX verir onay. :D

geçen sene 3 reytinge ulaşıyordu 2.5 ve 2.8 reytingleri görmüştük? sen yine yanlış hesapladın veya başka diziyle karıştırdın :))

gotham kötü başlangıç yapmış geçen sezonlar 2.5 reyting alıyorduk bu sezon konu düzeldi bölümler güzelleşti reyting düştü lanet olsun :) kedi kızın daha büyüklük halini görmemiz lazımdı en az 5 sezon devam eder diyordum umalım devam eder :)

ayrıca lucifer yine düşmüş geçen hafta 1.5 di bu hafta 1.3 noluyor bu sewyircilere anlamadım ?? :)
@Forumdash @Çiğdem-

izliyim tabi :D

@Forumdash @Çiğdem-

ayy vlla bu yılkı reytingleri pek parlak olmasa bile gotham bu sezon bence 1.bölümden itibaren harika :Z:Z:Z

aa luciferde 1 reytinge doğru iniyor yavas yavas zamanında forever gibi ayy inş dahada düşmez forever gibi biterse çok üzülürüm bu sezonu idare etsinler gelecek sezon zaten reyting sisteminden çıkıcakmış fox :F:F:F