'Gecenin Kraliçesi' Final Yapıyor!

Dizinin bitmesine daha 1bucuk ay varken böyle haber cıkması reyting toparlatması:F Bitsin tabi köşe yazarları bile ilk bölümde eleştirdi diziyi... ilk bölüm sonrası bitmeliydi.

Meryem de tükenmişlik sendromunda boş vakitlerinde çok aşkı memnu filan izleyip onun etkisinde kalip ona benzer diziyi beğenmiş. Senaryoyu neden ona beğendirme çabasına girmişlerse artık(b)
Dizinin aşkı memnuyla alakası yok :)

Ama sen baştan beri hiç , adım bu değil demedin. Bence Emre'ye suç atma fazla. :D
Evet ben kimseye(bir iki kişi hariç) adım bu demedim ona da demedim neden faruk denilsin? Ben bugun yarına sana gerçek adımı söylesem ama faruktu senin adın diceksin beni yalancı görceksin. Al işte suç atma diyorsun bide! Ayrıca bu konuda cok ciddiyim harun!

Evet ben kimseye(bir iki kişi hariç) adım bu demedim ona da demedim neden faruk denilsin? Ben bugun yarına sana gerçek adımı söylesem ama faruktu senin adın diceksin beni yalancı görceksin. Al işte suç atma diyorsun bide! Ayrıca bu konuda cok ciddiyim harun!
Anladım seni. Benimde adım farklı söylese bende kızardım. :)

Az smiley kullan. :F

Son düzenleme:
Algi yaratiyirsun diyordun al sana algi :A
En azından benimki kanıtlı. Foruma geri döndüğümden beridir en az 3 kişi aynı ismi sayıkladı bana. Şuan 2si konuda! Hatta birisi seni koruyor suç atma diye!

Ben foruma eğlenmeye geliyorum kendi özel hayatımı paylaşmaya değil. Sanane benım adımdan onane benımadımdan? Kime ne ne iş yaptiğimdan herkese ne kaç yaşımda oldugumdan? Ben soruyormuyum onlara sizlere herkese?

Anladım seni. Benimde adım farklı söylese bende kızardım. :)

Az smiley kullan. 😳 :F:F
Kimse kusura bakmasın burda ben yalancı konumuna düşerken smile kullanacak modda olamıyorum. Kullanacak olsaydım muhakkak bu olurdu:kizgin::kizgin:

En azından benimki kanıtlı. Foruma geri döndüğümden beridir en az 3 kişi aynı ismi sayıkladı bana. Şuan 2si konuda! Hatta birisi seni koruyor suç atma diye!

Ben foruma eğlenmeye geliyorum kendi özel hayatımı paylaşmaya değil. Sanane benım adımdan onane benımadımdan? Kime ne ne iş yaptiğimdan herkese ne kaç yaşımda oldugumdan? Ben soruyormuyum onlara sizlere herkese?

Kimse kusura bakmasın burda ben yalancı konumuna düşerken smile kullanacak modda olamıyorum. Kullanacak olsaydım muhakkak bu olurdu:kizgin::kizgin:
İyyy atarli aydirik yapimci.ss

Yaa öyleyim ahahaha :X:X:bağır:
giphy.gif

Sana da bu yakisir ay neyse bu konu nevkonusuyduvamactan saptik gibi:F
Şükür anladın:/

Hani gecenlerde yunanlı bi kadın gecenin kraliçesi yunanistanda yayınlanacak diye bişey paylaşmiştin. Şu an bakıyorum yunan reytinglerine gecenin kraliçesi yok(b) ilk 10 dışı mı?

Şükür anladın:/

Hani gecenlerde yunanlı bi kadın gecenin kraliçesi yunanistanda yayınlanacak diye bişey paylaşmiştin. Şu an bakıyorum yunan reytinglerine gecenin kraliçesi yok(b) ilk 10 dışı mı?
Eve gidince bakarim teyzemiz cd leri de kastetmis olabikur :A

Her şeye rağmen Meryem'i 3 senenin ardından 13 bölüm de olsa görmek güzeldi. :A

Maalesef benim cekmedi bu dizi.Olmamisliklar var.Meryemi cok severim ama o da role sanki oturmadi.Murat desem o da yorgun gorunuyordu .Bir tek Funda ve Burak iyiydi.Nisanda biten dizi icin simdiden niye haberler cikiyor anlamadim

İsmin ne o zaman :D
Ndn ismini söylemiyon merak etme üstüne şirket açıp borçları sana göndertmicem 😉