Evleneceksen Gel Show TV'ye Geri Dönüyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Evleneceksen Gel Show TV'ye Geri Dönüyor!

evleneceksen_gel_izdivac_seda_sayan_ugur_aslan_izle_8_eylul_sali_star_tv_canli_izle_h1928_7b71c-150x150.jpg

Show TV ekranlarında ekran macerasına başlayan, sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği evlilik programı bilindiği üzere Star TV'ye transfer olmuştu ancak sevilen programdan yeni bir haber var.​

Star TV'den de ayrılma kararı aldığı öğrenilen ve yeniden ilk yuvası Show TV'ye döneceğini ise Sina Koloğlu açıkladı.​

Evleneceksen Gel yeniden Show TV ekranlarında olacak.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Star'da iyi gidiyor, böyle bir şeyin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Ama gerçekten dönerse de geçen sezondaki gibi Show'un gündüz kuşağını kurtaracaktır.

Evet bilgi dogru Show Tv harakete gecmis Global yapim sirketi ve Seda Sayan masaya oturmuslar anlasma saglanmis yeniden Showda olcaklar

Show dan star a geçtiği dönem show un başında TMSF vardı. Ben o yüzden geçtiklerini düşünüyorum ve dönmeleri güzel olmuş çünkü show seda sayanin baya arkasında durmuştu. Güzel karar

Star Tv elinden kaçırmamalı bence, yazık olur. Çünkü güzel bir program, renkli kisileriyle izlettiriyir kendisini.

Umarım Star'da kalır, Show'un ekran kalitesini pek sevmiyorum cünkü. :(

bu tarz projelerin kitlesi hemen hemen aynidir Showdada 20 share gordugu yayinlar vardi yani bu proje showdada izleniliyordu sadece olarak TMSF donemine denk geldi die yapimci starla hemen anlasti Show ama yeniden globaldan projeyi istedi ciner ailesi yani @Yiğitt

Star'da Show'daki kadar izlenemedi, Show'da 3.5 reytingi geçip Esra'yı geride bırakıyordu. :)

Daha geçen aklımdan geçiyordu, kalbim temizmiş. :A Sıra Beni Affet'te, Beni Affet'i de geri alacağız. :A @xemrexxx