Maskeli Fedai
Favori Üye
Helal olsun abla [emoji2] dediklerinin harfi harfine katılıyorum. Takas biraz olsun hatırımız varsa gel artık yoksa işler daha da kötüleşecek.@batuhankaralar @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlarım evet @batuhankaralar ile facede konuştuk ve ben @takas dayanamaz geri döner fevri davranır hatta özür bile diler
senden dedim onun kalbi iyidir dedim @batuhankaralar da abla @takas ın forumda ayrılmasına üzülürüm umarım geri döner gerekirse özür dilerim ama ben özür dileyecek
birşey yapmadım ben onunla yine konuşurum yeter ki benim yüzümden forumdan ayrılmasın dedi yani direkt olarak özür dilerim demedi batuhan ben tam anlatamadım
konuyu beni ablanız olarak görüp saygı duyup seviyorsunuz bu yüzden sizden ricam lütfen birbirinizi kırmayın birbirinize küsmeyin bu bir dizi görüş ayrılıklarımız elbetteki olacak
görüş alışverişleri yapacaz ama bunları birbirmizi kırmadan yapalım olurmu
@takas ablacım senin kötü niyetli olmadığını hepimiz biliyoruz seni çok seviyoruz
lütfen sesimize ses ver foruma başlığa geri dön @batuhankaralar ile konuşun aranızdaki
konuyu halledin olurmu
Helal olsun abla [emoji2] dediklerinin harfi harfine katılıyorum. Takas biraz olsun hatırımız varsa gel artık yoksa işler daha da kötüleşecek.
Sana ne yapmışım anlatır mısın? Allah Allah 1 vurduk 1000 ses çıktı herkes ayrı yerden eleştiriyor.Kimsenin seni taktığı bile yoktu nedir bu kendini önemsemeler hayret.Tehditle iş yürümez burda yazmışsın arkadan konuşma bilmem ne senin bana gitmeden önce yaptığını anlatırdım da boşver burası yeri değil.Önce kendin o kalıba uy.
Aynen abla katılıyorum. Takas agam geri dönsün de biz konuşur hallederiz@batuhankaralar @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlarım evet @batuhankaralar ile facede konuştuk ve ben @takas dayanamaz geri döner fevri davranır hatta özür bile diler
senden dedim onun kalbi iyidir dedim @batuhankaralar da abla @takas ın forumda ayrılmasına üzülürüm umarım geri döner gerekirse özür dilerim ama ben özür dileyecek
birşey yapmadım ben onunla yine konuşurum yeter ki benim yüzümden forumdan ayrılmasın dedi yani direkt olarak özür dilerim demedi batuhan ben tam anlatamadım
konuyu beni ablanız olarak görüp saygı duyup seviyorsunuz bu yüzden sizden ricam lütfen birbirinizi kırmayın birbirinize küsmeyin bu bir dizi görüş ayrılıklarımız elbetteki olacak
görüş alışverişleri yapacaz ama bunları birbirmizi kırmadan yapalım olurmu
@takas ablacım senin kötü niyetli olmadığını hepimiz biliyoruz seni çok seviyoruz
lütfen sesimize ses ver foruma başlığa geri dön @batuhankaralar ile konuşun aranızdaki
konuyu halledin olurmu
Sen iyi bilirsin ne yaptığınıSana ne yapmışım anlatır mısın? Allah Allah 1 vurduk 1000 ses çıktı herkes ayrı yerden eleştiriyor.
Aynen abla katılıyorum. Takas agam geri dönsün de biz konuşur hallederiz
Yav he he@Maskeli Fedai sana uyan iki deyim var biri fasulye gibi kendini nimetten saymak diğeri de aç tavuk kendini darı ambarında sanır ))) seç beğen al 😉)))
O yav he he yazan parmaklarını.......... daha güzel cümleler yazmak için kullan 😉Sen iyi bilirsin ne yaptığını
Yav he he
Bir an için gözlerim büyüdü ama iyi bağlamışsınO yav he he yazan parmaklarını.......... daha güzel cümleler yazmak için kullan 😉
ben de tırsmadım değilBir an için gözlerim büyüdü ama iyi bağlamışsın
Sana ne yapmışım anlatır mısın? Allah Allah 1 vurduk 1000 ses çıktı herkes ayrı yerden eleştiriyor.
Aynen abla katılıyorum. Takas agam geri dönsün de biz konuşur hallederiz
Ben takasa ulaşıp sorunu çözeceğim abla merak etmeyin.Aynen yeter ki @takas dönsün de çözülmeyecek bir sorun değil aranızdaki
Ben takasa ulaşıp sorunu çözeceğim abla merak etmeyin.
Kendisinden yaşça küçük birine küfür atacak değilben de tırsmadım değil
ee niye kendisinden yaşca küçük birisi ona ''yav he he'' diye cevap verme cüretinde bulunabiliyor 😀Kendisinden yaşça küçük birine küfür atacak değil
Ovvv fena golee niye kendisinden yaşca küçük birisi ona ''yav he he'' diye cevap verme cüretinde bulunabiliyor 😀
Kırarım diyecektim fesat herifKendisinden yaşça küçük birine küfür atacak değil
İnanalım mıKırarım diyecektim fesat herif
Çatala takmak deyiminin ete kemiğe bürünmüş hali ))))))ee niye kendisinden yaşca küçük birisi ona ''yav he he'' diye cevap verme cüretinde bulunabiliyor 😀