Doğum Günün Kutlu Olsun pompy!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
tumblr_static_tumblr_static__640.jpg

Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden @pompy 'nin doğum günüymüş bende şans eseri fark ettim. :D

Kendisinin doğum gününü kutluyor, nice mutlu yıllar diliyoruz. İyi ki doğdun!

tumblr%2Bcupcake%2Bcup%2Bcake%2Brenkliduvar%2Bblogspot%2Brenkli%2Bduvar%2Bhappy%2Bbirthday%2Bto%2Byou%2Bdo%25C4%259Fum%2Bg%25C3%25BCn%25C3%25BCn%2Bkutlu%2Bolsun%2Bgif%2Bkart%2Bmutlu%2By%25C4%25B1llar%2Bdilerim%2Bmaytap%2Bcup%2Bcake%2Bmum.gif

@Çiğdem- @destere @vadikızı @xemrexxx @cookies @Forumdash @sokak sanati @Bully @denizz19
@Billy Kane @ABAY_06 @mrt-06

Son düzenleme:
aa forumun çok önemli üyelerinden olmazsa olmazlarındansın bence çünkü bu forumu diğer forumlardan farklı kılan üyelerdensin @pompy iyiki doğdun :bhr::bhr:

ayy al bakalım buda hediyen :Z:Z:Z
258986_obc91.jpg

kutlarım @pompy iyiki doğdun yoksa biz muhteşem senaryolardan mahrum kalırdık :)

aa forumun çok önemli üyelerinden olmazsa olmazlarındansın bence çünkü bu forumu diğer forumlardan farklı kılan üyelerdensin @pompy iyiki doğdun :bhr::bhr:

ayy al bakalım buda hediyen :Z:Z:Z
258986_obc91.jpg
onca kişi doğum günü kutlamış pompy dönüp sayfaya bile bakmamış :) kimseyi takmıyor çok karizma bir arkadaşımız :) böyle ıvır zıvır kutlamalar ciddiyetini bozar diye düşünüyordur :) oysa @pompy nin senaryosuna en ufak bir yazı yazsak pompy uçarak cevabı yetiştiriyor :) demekki senaryonun önemi pompy için doğum gününden çok daha önemli :)

kutlarım @pompy iyiki doğdun yoksa biz muhteşem senaryolardan mahrum kalırdık :)

onca kişi doğum günü kutlamış pompy dönüp sayfaya bile bakmamış :) kimseyi takmıyor çok karizma bir arkadaşımız :) böyle ıvır zıvır kutlamalar ciddiyetini bozar diye düşünüyordur :) oysa @pompy nin senaryosuna en ufak bir yazı yazsak pompy uçarak cevabı yetiştiriyor :) demekki senaryonun önemi pompy için doğum gününden çok daha önemli :)
baktım derdim vardı @Harunnn60 biliyor

@destere sen bir gün bizimle ilgilen şöyle hani şu özelden sana anlattığın mesele ile ilgili. :A Şimdi sende diyeceksinki hangi tarafa yetişeyim. :A

baktım derdim vardı @Harunnn60 biliyor

gördünmü ayoll çocuğun günahını aldın sizin gibi işsiz gücsüzmü sandınız çocuğu işi gücü var yoğun :F:F:F