ben dedim dimi sonradan olmuştur diyezaten net belli değildiki neyle oynadığı niye rahatsız oldular resimden anlamadım
ben dedim dimi sonradan olmuştur diyezaten net belli değildiki neyle oynadığı niye rahatsız oldular resimden anlamadım
Ceza aldığın yerde rapor et seçeneği var oradan açıklayabilirsin hem bizde şahidiz destere. Gerçekten de çocuğun bir yeri gözükmüyordu çok şaşırdım bende. @Çiğdem-zaten net belli değildiki neyle oynadığı niye rahatsız oldular resimden anlamadım
legends tomorrow dizisi konusuna gel ayoll orda oliverin 65 yaş fotosunu paylaştım dizide gösterdilerzaten net belli değildiki neyle oynadığı niye rahatsız oldular resimden anlamadım
Ceza aldığın yerde rapor et seçeneği var oradan açıklayabilirsin hem bizde şahidiz destere. Gerçekten de çocuğun bir yeri gözükmüyordu çok şaşırdım bende. @Çiğdem-
İyi bari Eskiden olsa protestoya başlardın.hiç uğraşamam valla
eskiden olsa isyan ederdim ama şimdi kendi haline bıraktım yönetimi nasıl istiyorlarsa öyle takılsınlar
eskiden daha ergenlikten çıkamamıştıkİyi bari Eskiden olsa protestoya başlardın.
Tamam sen bir özeline bir bak.eskiden daha ergenlikten çıkamamıştık
şimdi atlattık o günleri artık yediğimiz her türlü kazığa eyvallah diyoruz )
özelde mesaj yokki? nereye bakayım ?Tamam sen bir özeline bir bak.