sokak sanati 50.000'ler Kulübünde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,704
Puanı
1,060
Forumumuzun başarılı, sevilen, geveze, gıcık ve sinir bozucu yöneticilerinden @sokak sanati 50.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder, daha nice çene çalmalar dileriz.

Bu da hediyen Umut, umarım beğenirsin. :A

12747292_1205382656157095_2730018014149593336_o.jpg

Konuyu begenmiyorum.ss İnsan azcık över yağlar yani.:(
Mesaj sayısında da seni geçtim diye böyle elemlendin onuda farkettim @Bully :A

Konuyu begenmiyorum.ss İnsan azcık över yağlar yani.:(
Mesaj sayısında da seni geçtim diye böyle elemlendin onuda farkettim @Bully :A
Başarılı ve sevilen demişim işte daha napayım :A

Ayrıca bu konu bana açtığın Turabi resimli konu ve 45.000'ler konumda ettiğin resmi tebriğin intikamıdır. :A

Başarılı ve sevilen demişim işte daha napayım :A

Ayrıca bu konu bana açtığın Turabi resimli konu ve 45.000'ler konumda ettiğin resmi tebriğin intikamıdır. :A

Bu pis dedikoducunun reklamını yapmış oldun benim üzerimden.ss Iyy nasıl ucuz ucuz oyunlardasin yine.:A

O konu gerçekten çok hoj olmuştu ama.:bhr:

Melun kıskandı mı :A Dev destek var Atakan'a şu an, Nagihan'ı değil Yağmur'u söyleyerek + puan da aldı, Semih'e tekmeyi fena basacaz nanik sana. :A

@Maskeli Fedai

tebrikler @sokak sanati diyip pas geçeyim konuyu :) daha önceki kutlama töreninde hediye verdiğim için pişman olmuştum bu sefer hediye falan yok :)

Kısasa kısas. :A @Maskeli Fedai de gelip tebrik etmeli. :A

Iyy ne hoşu be berbattı hiç unutmuyorum. ss

Sana çok cevap verirdim ama sana rağmen neciz olan bu konuyu batirmak istemiyorum.:A

tebrikler @sokak sanati diyip pas geçeyim konuyu :) daha önceki kutlama töreninde hediye verdiğim için pişman olmuştum bu sefer hediye falan yok :)

Sınırları çok zorladığın için öyle tepkiler geliyor.:A Normal hediyelere okey deriz.:D

Tebrikler...Nice nice 50binlere :X @sokak sanati

Teşekkürler F...:A Darısı senin başına.:F

Tebrikler Umut'um nice güzel mesajlara. Hediyen buda.:)

141741-rihanna-riri.png

Teşekkürler.:D Akın akın mesaj yazmaya devam😛

Sana çok cevap verirdim ama sana rağmen neciz olan bu konuyu batirmak istemiyorum.:A

Sınırları çok zorladığın için öyle tepkiler geliyor.:A Normal hediyelere okey deriz.:D

Teşekkürler F...:A Darısı senin başına.:F

Teşekkürler.:D Akın akın mesaj yazmaya devam😛

işte sınırlarda kalmayıda ben beceremem bu saatten sonra hayatımız sınır dışı :) o yüzden sen diğer arkadaşların hediyeleriyle idare et artık :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan