Haftanın En İyi Süper Moderatörü Kim ?

Haftanın En İyi Süper Moderatörü Kim ? oyunu kullan!

• ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ®

Oy: 1 7.7%
  • *■-kЯΆĻεmci-■*

Oy: 3 23.1%
  • King08

Oy: 0 0.0%
  • Neferian

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
Ankette kendinize oy vermeniz yasaktır.
Lütfen başka adaylara oy veriniz.
Anketler Yöneticiler Tarafından takip edilmektedir,herhangi bir illegal yolla verilen oylar geçersiz sayılır oyu veren kişi tespit edilip forum ile ilişkisi kesilir.
Herkese Başarılar.

Ben oyumu Neferian icin kullandim, ama kralemci ve legendkiller'de iyilerdi bu hafta:) sizleri tebrik ediyorum bu forumdaki aktifliginiz icin dördünüz icin gecerli:)

Heheh hayir, ama ben Neferian'i gercekten iyi bir süper moderatör olarak görüyorum ikinci olarak kralemci ve ücüncü legend killer, haftaya oyum belki degisebilir:).

Biz de seni seviyoruz :A bence en iyi moderatör sensin. Sen gerçekten çok aktifsin. Şaka yaptım. Kırılmadın umarım :)

Ankete pek ilgi olmadı. 3 oy var. Beraberlik durumunda uzar da uzar. Bence bu enleri direk kapatalım. İlgi yok.

King08 dışındaki üç arkadaşım da eşit gibi gözüktüler bu hafta. Arada çok bir fark göremesem de Neferian birazcık daha önde geldi :) Oyum ona :)

Berk kim? Niye yok? King08 kim? Niye yok? Birisi izah edebilir mi? Niye siteye girmiyorlar?

Berk kim? Niye yok? King08 kim? Niye yok? Birisi izah edebilir mi? Niye siteye girmiyorlar?
İkisi de (özellikle King08) çok uzun süredir yöneticilik yapan arkadaşlarımız. Kişisel nedenlerden dolayı giremiyorlar son dönemde. İlerleyen dönemlerde daha sık aramızda olacaklar inşallah :)

Herkes çok iyi bu forumda. Adminden tut üyelere kadar. Ama oyum Neferian'a. :) Diğerleri de iyi çalıştı.

Arkadaslar oylamalar bu pazar akşama doğru bitecektir.
Tam saat veremiyorum çünkü bazı ufak işlerim var.
Saygılar...

Nedense son arkadaşım bana daha yakın geldi, oyum Neferian'e...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...