'Aşk Yalanı Sever'e Yeni Oyuncular!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Mia Yapım imzalı yapımcılığını Banu Akdeniz'in üstlendiği kanalı henüz belli olmayan yeni dizi Aşk Yalanı Sever'e yeni oyuncular dahil oldu!
Daha önce Kocamın Ailesi dizisinde rol alan Buse Arslan, Zuhal Yalçın ve Murat Okay Aşk Yalanı Sever kadrosuna dahil oldu.
Daha önce Alın Yazım dizisinde rol alan Yeşim Gül Kiraz Mevsimi dizisinde rol alan Nühal Işıksaçan da dizinin kadrosuna dahil oldu.
Aşk Yalanı Sever Mart'ta !
CbBULpJWIAA5mGH.jpg

Resme bakılırsa kadroda Eren Hacısalihoğlu, Savaş Alp Başar ve Gurur Aydoğan da varmış, konuya ekle istersen. :) @Ice_Cool_23

Bu dizinin tutma ihtimalini düşük görüyorum, kadrosu bile birbirinden alakasız oyuncularla dolu.

Resme bakılırsa kadroda Eren Hacısalihoğlu, Savaş Alp Başar ve Gurur Aydoğan da varmış, konuya ekle istersen. :) @Ice_Cool_23

Bu dizinin tutma ihtimalini düşük görüyorum, kadrosu bile birbirinden alakasız oyuncularla dolu.

Bende ortada bir başrol göremedim daha, yardımcı oyuncular için düşünürsek gayet iyi oyuncular bence. :)

Kadroyu pek sevemedim, Martta başlaması demek tutmaması demek bence. Yazın başlarsa ilgi görebilir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy