Sultan Ahmet'e Suikast

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,891
Puanı
1,060
Derviş'in atlayışlarına hayran kaldım. :) Kimsenin Ahmet'i iplediği yok Derviş olmasa gümbürtüye gidecekti koskoca padişah. :)

Neyse hayatta kaldı gelecek bölüm darbeci cadı Safiye'yi indirip bir güzel haddini bildirmesini bekliyoruz. :)

Ahmet ölsenden kurtulsak atarlı ergen havan hiç çekilmiyor. :T: Nerede ilk 6 bölümde ki Ahmet nerede şimdi ki Ahmet. :A

Derviş'in atlayışlarına hayran kaldım. :) Kimsenin Ahmet'i iplediği yok Derviş olmasa gümbürtüye gidecekti koskoca padişah. :)

Neyse hayatta kaldı gelecek bölüm darbeci cadı Safiye'yi indirip bir güzel haddini bildirmesini bekliyoruz. :)
haddini bil melun bize haddimizi kim bildirecekmiş .ss

Gelmiş geçmiş en büyük sultan olan Kösem Sultan'ımız Safiye'ye cezasını verecek elbet siz geçici başarılarınızla övünmeye devam edin sonunda zafer Kösem'in olacak. :)
kime göre neye göre safiye sultanımız daha uzun süre ayakta kalmış :A

kime göre neye göre safiye sultanımız daha uzun süre ayakta kalmış :A
Valide Sultan olarak Safiş 8 sene ayakta kalabilmiş Kösem'im tam 28 sene. Aradaki bariz fark ortada Safiye'yi takan yok fazla bu dizide Yılmaz Şahin abartıyor işte. :)

Valide Sultan olarak Safiş 8 sene ayakta kalabilmiş Kösem'im tam 28 sene. Aradaki bariz fark ortada Safiye'yi takan yok fazla bu dizide Yılmaz Şahin abartıyor işte. :)
güçlü olmak için valideliğe gerek yok :A ayrıca oğlunun ömrünü valideler mi belirliyor :F

güçlü olmak için valideliğe gerek yok :A ayrıca oğlunun ömrünü valideler mi belirliyor :F
Oğluna sahip çıksaymış Safiş. :A Eski Saray'da bir zavallı gibi vefat etmiş bir sultan kendisi Kösem asil bir sultan olarak öldü en azından. :A

bu sahneyi harika çekmişler yalnız ordaki yeniçeriler ne yapıyor anlayan varmı :) hele şu daha patlama gerçekleşmeden kuyucu muratın yanındaki vatandaş iki büklüm olmuş kendisini neden korumaya çalışıyor onu hiç anlayamadım :)
oysa tekli ok atışlarında kalkanlarla padişahın önüne rahatlıkla siper yapabilirler :)

ama sıçrayışlar muhteşem :)