18 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Kösem bu hafta iyi bir artış yaşamış, tebrikler diziye.

Asla Vazgeçmem dizisi liderliği ele almış, hak ediyor bu başarıyı bence. Başlamayı istedigim dizilerden birisi.

Vadi'nin yoklugunda Persembe günü Total de zirvede olan Dizi 6.5 Reyting bile alamiyor. Vadi'nin ölüsü 6.5 Reyting aldigina göre Total de su anda Persembe günü Vadi'yi gececek yapim yok.

Yeter harika gitmiş gerçekten takip ettiğim üzenli tek dizi sürükleyici gidiyor.
Kösem Vadi'nin yokluğunda yükselmiş ama oranları gerçekten çok kötü Tims ve Beren sayesinde gidiyor ayrıca Beren hiç yakışmadı diziye gerçekten kendi rolü değil bu rol.
Kördüğüm kadar sıkıcı dizi görmedim millet neden izliyor anlamadım.
Ayrıca allah aşkına arkadaşlar şehit var diye yayınlanmayan evlilik programları Vadi falan he p reklam göz boyamak için yoksa onların hiçbiri de üzülmez kusura bakmayın.

Günün en büyük tebriğini Bir Garip Aşk hak ediyor bence. Son zamanlarda zaten iyi gidiyordu, ama bu gün uçuşa geçip Total'de ilk 10'a kadar girmeyi başarmış. :)

Cesur da kendisinden sonra yayınlanan film kadar olmasa iyi gitmiş. Gerçi yılbaşında AB'de 5. olduğunu düşünürsek böyle bir akşamda ilgi çekmemesi beklenemezdi. :X

22CESUR (Y.S)TRT 119:59:4821:25:462.756.52
17CESUR (Y.S)TRT 119:59:4821:25:462.426.27
18CESUR (Y.S)TRT 119:59:4821:25:462.606.22

Bu arada AB'nin son iki sırasını alamamışsın ve liste haline getirmek de senin için daha kolay olur sanıyorum. Gerçi biraz geç oldu, ama yaparsın herhalde. :A @sokak sanati

Son düzenleme:
Günün en büyük tebriğini Bir Garip Aşk hak ediyor bence. Son zamanlarda zaten iyi gidiyordu, ama bu gün uçuşa geçip Total'de ilk 10'a kadar girmeyi başarmış. :)

Cesur da kendisinden sonra yayınlanan film kadar olmasa iyi gitmiş. Gerçi yılbaşında AB'de 5. olduğunu düşünürsek böyle bir akşamda ilgi çekmemesi beklenemezdi. :X

Bu arada AB'nin son iki sırasını alamamışsın ve liste haline getirmek de senin için daha kolay olur sanıyorum. Gerçi biraz geç oldu, ama yaparsın herhalde. :A @sokak sanati

Mobil olduğum için yapamam malesef.:A
Ama sen yamaç müzik oylamasının yeni gruplarına oy verebilirsin.:Z

Mobil olduğum için yapamam malesef.:A
Ama sen yamaç müzik oylamasının yeni gruplarına oy verebilirsin.:Z

Kösem 12'yi geçmiş ama sorun değil. :)))))))))))
Starin tum dizleri geciyor .ss neyse safiye sultanimiz darbe yapti botokslu mahfiruzeyi oldurdu halimeyi picakladi kosemi dr idam ediyordu ki bulbul aga acidi hatuncuga saliverdi safiye rocks bolumleri sabaha ka surrbilir no problem :A

Starin tum dizleri geciyor .ss neyse safiye sultanimiz darbe yapti botokslu mahfiruzeyi oldurdu halimeyi picakladi kosemi dr idam ediyordu ki bulbul aga acidi hatuncuga saliverdi safiye rocks bolumleri sabaha ka surrbilir no problem :A
Geçen hafta Asla Vazgeçmem geçince 12 de 12 deniyordu Kösem niye görülmemiş onu anlayamadım açıkcası(!)

Geçen hafta Asla Vazgeçmem geçince 12 de 12 deniyordu Kösem niye görülmemiş onu anlayamadım açıkcası(!)
Kim diyidi :A ayrica kosem gecebili r safiye sultanum.destan yaziyor 3haftadir asla vszgecmem ise amine gulşe :A

İyyy 3 reytinglik kaake alinmayacak dizi icib her hafta 50 mesaj yazmak da marifet sonucta :A