bu akşam kösem destan yazacak destan çok heyecanlı sahneler bizi bekliyor ilk defa fragman sardı tüm arkadaşlar ekran başına
az bi işim var,fırsatını bulursam bende izlerim
@Harunnn60 ın konuyu kapatalım ya da birleştirelim mod deniz beySenaryo yine durgun olur kesin neyse anlıklarla karşınızda olacağım.
Diziyi izlememe rağmen her Kösem konusuna etiketleniyorum, beni bu kadar mı çok seviyorsunuz.
hülyoşunu gör diye ya<ptık stara geçince kendisini unuttunDiziyi izlememe rağmen her Kösem konusuna etiketleniyorum, beni bu kadar mı çok seviyorsunuz.
konu biz nerede dersek oradadır .ss
Hayır ilk ben açmıştım. 18:01@Bully yanlış bir uygulama yaptım sanırım konuları birleştireyim derken konu sahibini Harun yaptım hallet lütfen
Bu totoş Emre beni mi kandırdı o ZamanHayır ilk ben açmıştım. 18:01
aferin total bizden yana ol zaten @Harunnn60 ın öteki konudaki mesajlarını okudum meryoşumun kristen steewartı geçmesine katlanamamış pis pis yazmış onu da isviçre alplerini sürücez@Bully yanlış bir uygulama yaptım sanırım konuları birleştireyim derken konu sahibini Harun yaptım hallet lütfen
Iyy saf benim işim gücüm var bi de beni kandırıyor ben de yanlışı nerde yaptım diyordumaferin total bizden yana ol zaten @Harunnn60 ın öteki konudaki mesajlarını okudum meryoşumun kristen steewartı geçmesine katlanamamış pis pis yazmış onu da isviçre alplerini sürücez
farketmeden de doğruyu yapmış iişte tam total saflığı @mrt-06Iyy saf benim işim gücüm var bi de beni kandırıyor ben de yanlışı nerde yaptım diyordum
Hayır. Katy Perry listede yoktu galiba ona kızmıştim.aferin total bizden yana ol zaten @Harunnn60 ın öteki konudaki mesajlarını okudum meryoşumun kristen steewartı geçmesine katlanamamış pis pis yazmış onu da isviçre alplerini sürücez
sultanımın yanında o da kimmiş haddini yerini bilsinHayır. Katy Perry listede yoktu galiba ona kızmıştim.