2015 En Favori Yabancı Şarkı | 1. Tur - G Grubu

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre değil derken bu kadar uğraşacak iradem yok :D

Üstünkörü dinleyip oy vermeyi sevmiyorum, güzel dinlemem lazım. Ona da eriniyorum.

Ben oy istiyorum ama.:( Her gün bir grubu dinlesen yeter işte. Her grupta 8 parça 20 dakikanı almaz ki hem oyun oynayıp yada hem bir şeyler karalayıp hem müzik dinelyenilirsin.:bhr: Bence bunu yapabilirsin sadece kolaylaştır.:Z

Ben oy istiyorum ama.:( Her gün bir grubu dinlesen yeter işte. Her grupta 8 parça 20 dakikanı almaz ki hem oyun oynayıp yada hem bir şeyler karalayıp hem müzik dinelyenilirsin.:bhr: Bence bunu yapabilirsin sadece kolaylaştır.:Z
Bunu bana dedin mi gerçekten? Bana? :T:
Kullanmıyorum oy falan. :T:

Bunu bana dedin mi gerçekten? Bana? :T:
Kullanmıyorum oy falan. :T:

Tamam ben vakit sıkıntısı çekiyorsun zannettim.ss Vakit sıkıntı yoksa daha rahat işte. Ben seninle 1 saat buradan konuşurum sende o sırada şarkıları dinlersin.:Z Uff şahane olur hadi aç On My Mind'i.:Z Resmen seni çağırıyor.ss

@Jonsnow sizi de buralarda görebilirmiyiz.:bhr:

Sen sapları görmüşsün ve Ellie'yi atlamışsın. Ellie'de güzel görünüyor klipte.:A

@Amoureux artık mesajıma geri dönüş yap.:bağır: İlk 4 grupta oy vermedin bu sefer bekliyorum.:(

@BesaleT sendende oylarını bekleriz.:Z

ellie yi unutmuşum onu başta yazacaktım bir zahmet ekleyiver :) zaten 4 hakkım var arada bir bişeyler eklerim artık :)

Ellie Goulding | On My Mind (+1

Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars

Sam Smith | Writing's On The Wall (+1)

The Weeknd | The Hills

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...