HBO Vinyl 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yılın en çok merakla beklenen dizilerinden olan HBO'nun son bombası Vinyl yayına başladı.

Martin Scorsese'nin The Sopranos ve Boardwalk Empire yapımcısı Terence Winter ile bir kez daha bir araya geldiği dizinin başrolünde 2 Emmy ödüllü oyuncu Bobby Cannavale yer alıyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

screen-shot-2015-10-05-at-8-21-12-am.png

Oturup izleyeyim dedim de ilk bölümün 1 saat 52 dakika olduğunu görünce şok oldum. İzlemek istediğim filmlerden daha uzun süresi, haftaya anca izlerim. :)

Admin yine kendine ozel konu acmis :F @destere @Çiğdem- @mrt-06

ama @OzaN o kadar reklamını yapmış dizi hakkında yalnız bir türlü konusunu anlatmamış nedense:) oysa ben konuyu merak ediyordum :))
tamam sabırsızlıkla beklenen yılın dizisi olmaya aday ve iki emmy ödülü sahibi oyuncular var ama konu nedir ? :)

Sonradan topladın onları hep subliminalle beyinlerini yıkadın adamların:F @çiğdem- beğendimi ya?

ben hannoşun bebekliğini bilirim :) @xemrexxx daha keşfetmemişti kızı , oysa ben kucaklayıp gezdiriyordum hannoş la spoşu :)

ama @OzaN o kadar reklamını yapmış dizi hakkında yalnız bir türlü konusunu anlatmamış nedense:) oysa ben konuyu merak ediyordum :))
tamam sabırsızlıkla beklenen yılın dizisi olmaya aday ve iki emmy ödülü sahibi oyuncular var ama konu nedir ? :)

ben hannoşun bebekliğini bilirim :) @xemrexxx daha keşfetmemişti kızı , oysa ben kucaklayıp gezdiriyordum hannoş la spoşu :)
Yani turkan şorayın filmi gibi hannoşu büyüttün berdin ellere:F(hulya koçyiğitte olabilir bilemiyorum)

Müzik konulu, Empire tarzı müzik yapımcısını konu alıyor. Detayları ben de çok bilmiyorum. :)

Admin yine kendine ozel konu acmis :F @destere @Çiğdem- @mrt-06
Bu diziye konu açılmayacak da hangi diziye açılacak. :):)

Yani turkan şorayın filmi gibi hannoşu büyüttün berdin ellere:F(hulya koçyiğitte olabilir bilemiyorum)

ellere falan vermek için büyütmedim kızları , kendim için büyüttüm:) kızların her türlü kullanım hakları bana aittir :))

Müzik konulu, Empire tarzı müzik yapımcısını konu alıyor. Detayları ben de çok bilmiyorum. :)

Bu diziye konu açılmayacak da hangi diziye açılacak. :):)

empire gibiyse izlenirde yalnız sen pek sevmediğine göre sanırım @xemrexxx nin glu dizisine benziyor :))

ellere falan vermek için büyütmedim kızları , kendim için büyüttüm:) kızların her türlü kullanım hakları bana aittir :))

empire gibiyse izlenirde yalnız sen pek sevmediğine göre sanırım @xemrexxx nin glu dizisine benziyor :))
İzlemedim ki daha sevmediğimi nereden çıkardın. :D

Her turlu kullanım hakkı sende olabilir ama gösterimi ve prömiyeri başkarı yapıyor:F
benim pll deki kızlar çok namıslıdır gösteriyorlar ama vermiyorlar :))

yalnız ilk 10 dakikasına bakmışsındır sonra süreye bakmışsındır sonra bir beş dakika daha izleyip tekrar süreye bakmışsındır sonra vazgeçmişsindir :) benim tahminim bu yönde yoksa sadece süresinin uzunluğu izlememe nedenin olamaz ? hemde sürenin uzunluğundan yakınacak son kişisin? :) sadece bu yılki oscar etkinliğinde 2 veya 3 saatlik 40 film izleyen birisinin 1 saat 50 dakikalık diziyi sırf süresi yüzünden dışladığına inanmak pek mantıklı değil :)

Son düzenleme:
benim pll deki kızlar çok namıslıdır gösteriyorlar ama vermiyorlar :))

yalnız ilk 10 dakikasına bakmışsındır sonra süreye bakmışsındır sonra bir beş dakika daha izleyip tekrar süreye bakmışsındır sonra vazgeçmişsindir :) benim tahminim bu yönde yoksa sadece süresinin uzunluğu izlememe nedenin olamaz ? hemde sürenin uzunluğundan yakınacak son kişisin? :) sadece bu yılki oscar etkinliğinde 2 veya 3 saatlik 40 film izleyen birisinin 1 saat 50 dakikalık diziyi sırf süresi yüzünden dışladığına inanmak pek mantıklı değil :)
@OzaN uzun yazı sana yazılmış:X

@OzaN uzun yazı sana yazılmış:X
alıntıyı düzeltecektim uzun yazı kayboldu :)) neyse sen alıntı yapmışsın senin alıntından ne yazdığımı okusun @OzaN :))

alıntıyı düzeltecektim uzun yazı kayboldu :)) neyse sen alıntı yapmışsın senin alıntından ne yazdığımı okusun @OzaN :))

Fazla vaktim yok haftaiçi geceleri 1 saat civarı sürecek bir şey lazım. (Başlama saatim de geçti çünkü) Bir de Türkçe altyazı yok şu an 2 saatlik İngilizce dizi kaldıracak havamda değilim, dili ağır da olabilir. Heyecanı kaçmasın diye 30 saniye bile izlemedim. :):)

1.bölümü izledim Allah'ım ne büyü kacuılar bunlar 1 saat 53 dk durdur izle durdur izle bitmedi :(
richie amcayı karizmatik yapmaya çalışmışlar ama bundan olsa olsa yancı olur pek ana karakterlik değil:) richie nin yardımcıları hepsi yrı ucube dönem dizisi mi komedi mi belli değil
nasty bits ten bişr cacık olmaz o kız grubun solistini beğendi de gitti :D
led zeppelin mezarında ters dönmüştür adamlara gay iması yapıp kızları da peşlerine taktılar bir karar verin
neyse tek iyi sahne son shaneydi binanın yıkılışı perfectti richie nin o anki halleri de

@OzaN kesin izler :D @sürgünüm ile @destere de büyük ihtimal @Forumdash ve @Çiğdem- 15. dk den ayakları totolarına vura vura kaçarlar :D @mrt-06 ile @Harunnn60 bakmaz bile :D @Tolstoyevski yi kestiremiyorum :D

neyse point: 5.5

1.bölümü izledim Allah'ım ne büyü kacuılar bunlar 1 saat 53 dk durdur izle durdur izle bitmedi :(
richie amcayı karizmatik yapmaya çalışmışlar ama bundan olsa olsa yancı olur pek ana karakterlik değil:) richie nin yardımcıları hepsi yrı ucube dönem dizisi mi komedi mi belli değil
nasty bits ten bişr cacık olmaz o kız grubun solistini beğendi de gitti :D
led zeppelin mezarında ters dönmüştür adamlara gay iması yapıp kızları da peşlerine taktılar bir karar verin
neyse tek iyi sahne son shaneydi binanın yıkılışı perfectti richie nin o anki halleri de

@OzaN kesin izler :D @sürgünüm ile @destere de büyük ihtimal @Forumdash ve @Çiğdem- 15. dk den ayakları totolarına vura vura kaçarlar :D @mrt-06 ile @Harunnn60 bakmaz bile :D @Tolstoyevski yi kestiremiyorum :D

neyse point: 5.5

@OzaN izlemez :)
baksana ilk yorum ozana ait :) süreyi görünce terketmiş diziyi :)
sen kendini yakmışsın 1 saat 52 dakikalık film gibi diziye kimse bulaşmaz yandığınla kal derim beni hiç bulaştırma :)