15 Şubat 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
15 Şubat 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

nominations_logo_rotator_0.jpg

Pazartesi Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Dün gece CBS'de yayınlanan 58.Grammy Ödül Töreni, 7.4 reyting alarak gecenin lideri oldu.

The Bachelor 2.2 reyting ile geceyi 2.sırada tamamladı. Geçen hafta ki reytinglerine yakın reytingler alan yarışma programı anlaşılan kemik izleyicisini elinde sımsıkı tutuyor.

The X-Files, 58.Grammy Ödüllerinden etkilense de 2.1 reyting ile geceyi 3.sırada tamamladı.

Lucifer ise geçen haftaya göre 0.2 reyting düşerek 1.6 reyting aldı.

0.9 reyting alan Castle'ye anlaşılan bu sezon veda edeceğiz.

İşte Pazartesi Gecesinin Reytingleri;
TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.58th Grammy Awards (CBS) (8-11 p.m.) – S7.4/2223.72
The Bachelor (ABC) (8-10 p.m.)2.2/77.15
The X-Files (FOX)2.1/77.07
Superstore (NBC)1.2/43.87
Mortal Kombat X: Machinima’s Chasing the Cup (The CW) – S0.3/10.77
8:30 p.m.Telenovela (NBC)0.7/22.33
9 p.m.Lucifer (FOX)1.6/45.15
The Biggest Loser (NBC) (9-11 p.m.)0.9/32.85
Legends of Tomorrow (The CW) – R0.2/10.64
10 p.m.Castle (ABC)0.9/35.09

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Grammy beklediğimden düşük gelmiş. Ben 35 milyon falan beklerdim ama gece sıkıcı olmasa ve en başta Kırmızı halıdan bir itibar düzen içinde olsaydı daha yüksek olurdu.
Görsel şölen bile yoktu ergen tayfaya yönelik bir gece olmuştu. Selena, Taylor, Justin'dan başka bir şey görmedik yani. Bizim türk dizileri gibi ergene bağlayınca daha çok izleniriz düşüncesi ile mi.hareket ettiler acaba.:(

Grammy töreni nasıldı bilmiyorum ama The X Files programdan etkilenmiş daha yüksek alıyordu:bhr:

Bu kadar izlenmesini çakma Rihanna fiyaskosu ve Lady Gaga'nın muhteşem David Bowie performansına bağlıyorum:)

lucifer i merak ediyordum başkada dikkate değer bişey yok :) geçen haftaya göre eccük düşsede yinede @Çiğdem- le @mrt-06 in sevinçten takla attıkları rekor dedikleri pilli çocuktan fazla reyting almış :)
@xemrexxx ile @Forumdash ın castle yine sonunculuğa demir atmış :) daha beter olur inşallah ::)
Castle denilen diziyi izlemiyorum ki ben(b) kim dedi sana(b)

Castle denilen diziyi izlemiyorum ki ben(b) kim dedi sana(b)

@xemrexxx söylemişti ? o gün sordum bu castle ı kim izliyor dedim dedi niye hem ben hem forumdash izliyor hemde severek takip ediyoruz diziyi falan demişti :))

Grammy için ne diyorsun. :A

grammy süper oranlar almış ama bizimde katkımız var akşam az çene yapmadık @sokak sanati ve @Forumdash la birlikte :) mutlaka reytinglere katkımız olmuştur :)

@xemrexxx söylemişti ? o gün sordum bu castle ı kim izliyor dedim dedi niye hem ben hem forumdash izliyor hemde severek takip ediyoruz diziyi falan demişti :))

grammy süper oranlar almış ama bizimde katkımız var akşam az çene yapmadık @sokak sanati ve @Forumdash la birlikte :) mutlaka reytinglere katkımız olmuştur :)
Ne ben izliyim ne De @Forumdash izledigi lni biliyim ama cigdem izliyidir :S

Bence de katkımız vardır[emoji18]

lucifer i merak ediyordum başkada dikkate değer bişey yok :) geçen haftaya göre eccük düşsede yinede @Çiğdem- le @mrt-06 in sevinçten takla attıkları rekor dedikleri pilli çocuktan fazla reyting almış :)
@xemrexxx ile @Forumdash ın castle yine sonunculuğa demir atmış :) daha beter olur inşallah ::)
aaa lucifer bu bölüm ödül töreni yüzünden gali az düşmüş ama süper bir bölümdü yorumunu yapacam birazdan @destere aaa sen bu arada The X-File dizisini bırakdınmı ayol:F

süpergirl yayınlanmamış galiba neden acaba @Harunnn60 (b)(b)(b)

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy