13 Şubat 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

4 kişiyle bile 8 rt alıyorsun acun şükret haline :)
elin oğlu abc1 hariç sıra olarak 10 sıra birden düşmüş.
turabi kertenkeleyi kurtaramamış :D dün yine iyi bi ölüm izledik ama son haftalar da ki saçmalama yüzünden seyirci kaybımız oldu.
neyse yarın acun beyi perişan edecez :A

O zaman 2013-14 tu deneklerin %60i farkliydi :A niye bitirsin 5kusak reklam veriyi :F
Nalaka be denek? Senin kalite anlayışın şimdiki reyting sisteminin yarısı kadar deneklerin kalite anlayışı mı diye sorarım!? Oralara girip de lafazanlık yapma şimdi hiç çekemem şu saatte. :/ başka konuda sohbet edek!

Nalaka be denek? Senin kalite anlayışın şimdiki reyting sisteminin yarısı kadar deneklerin kalite anlayışı mı diye sorarım!? Oralara girip de lafazanlık yapma şimdi hiç çekemem şu saatte. :/ başka konuda sohbet edek!
Ab grubu diyorum ab grubu yani sistemin %13 ben degikum tek basima ayrica reklamcilar yani ab ve abc1in muhattaplari reytingleri takmiyor ben niye takayim :A

Ab grubu diyorum ab grubu yani sistemin %13 ben degikum tek basima ayrica reklamcilar yani ab ve abc1in muhattaplari reytingleri takmiyor ben niye takayim :A
O zamanlar 100 denekin %13'ü ab iken bugun 200 kişinin %10'umuydu ab? Gerisinin matematiğini sen yap😉

Reklamcıları ne katıyon? Sanırsın her akşam kanallara parayı sen bayıyon:F

O zamanlar 100 denekin %13'ü ab iken bugun 200 kişinin %10'umuydu ab? Gerisinin matematiğini sen yap😉

Reklamcıları ne katıyon? Sanırsın her akşam kanallara parayı sen bayıyon:F
Ab ve abc1i niye olcuyorlar sen-ben gorelim diye mi :F takip etmeyi biraktim yuzde kaci ne diye ay hadi good night tartisma ya da didisme hakkimi dream ve furkisle kullaniyorum artik :F